Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ξαναχτύπησε ο προκλητικός Ραγκούσης για να εξοργίσει τους Έλληνες



Ο προκλητικός Γιάννης Ραγκούσης, ο χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα στην κοινωνία και τους Έλληνες, πρώην βαθύ Πασόκος και τώρα στελεχάρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει Για «ένοχη ολιγωρία» της κυβέρνησης όσον αφορά την απαγόρευση των πτήσεων από την Ιταλία, την ώρα που η επιδημία του κορωνοϊού κορυφωνόταν στη γειτονική χώρα.

Μην έχοντας κάτι να πει για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης που αναγνωρίζεται διεθνώς, ο προκλητικός ΠασοκοΣυριζαίος Ραγκούσης, σε ανάρτησή του στο Facebook, παραθέτει ένα χρονολόγιο εξελίξεων σε σχέση με ταξίδια που έγιναν από την Ιταλία προς την Ελλάδα για να στήσει σενάριο.

Με λίγα λόγια ο ανεκδιήγητος Ραγκούσης προκαλώντας τους Έλληνες που 9 στους 10 νιώθει ασφάλεια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προσπαθεί να στήσει ηλίθια Συριζαίικα σενάρια για να καλύψει τα προκλητικά "Θα λογαριστούμε μετά" και άλλα ακροαριστερά καραγκιοζιλίκια ενός κόμματος που έχει απαξιωθεί από την Ελληνική κοινωνία.

Φυσικά και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του κάνουν καλό στην κυβέρνηση γιατί φαίνεται η σοβαρότητα, με το τσίρκο που μας κυβερνούσε και ευτυχώς γλιτώσαμε.

Εάν ήταν όλοι σοβαροί θα έλεγαν ευχαριστούμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που γίναμε παράδειγμα προς μίμηση διεθνώς.

Η νέα ανάρτηση πρόκληση του δήθεν ερευνητή Ραγκούση έχει ως εξής:

app-facebook
Giannis Ragkousis
την Κυριακή
Η ένοχη ολιγωρία της Κυβέρνησης και η αλήθεια που αποσιωπά.
Οι πτήσεις από Ιταλία και οι 2 ταχύτητες εξάπλωσης του κορωνοιού.
Εάν στην Ελλάδα επιτρέπεται ακόμη η ύπαρξη μιας διαφορετικής γνώμης από αυτήν που θέλει να επιβάλει η κυβερνητική προπαγάνδα, τότε παρακαλώ να μου επιτραπεί η διατύπωση των ακόλουθων απόψεων.
...Δείτε περισσότερα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου