Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ Ρομά υγειονομική βόμβα για όλους μας


Είναι παντού ανεξέλεγκτοι, αγράμματοι, χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια αδιαφορώντας για την ενημέρωση που τους έχει γίνει από την πολιτεία. Γιατί και ενημέρωση έχουν οι Ρομά από τους δήμους και την πολιτεία, και βοήθεια σε μάσκες και υγιειονομικό υλικό έχουν αλλά μετρητά δεν έχουν και έτσι τους είναι αδιάφορο να προστατευτούν.

Μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στους καταυλισμούς Ρομά έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται προστατεύει τους ψηφοφόρους του και δεν έχει στείλει κανένα στέλεχος του κόμματος να τους ενημερώσει για του κινδύνους, ώστε να προστατευτούν οι Ρομά και οι πολίτες που δεν ζουν σε καταυλισμούς και έρχονται σε επαφή με τους ανεξέλεγκτους Ρομά.


Όταν τους χρειαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ τους είχε φτιάξει τον ποινικό κώδικα στα μέτρα τους για να αποφυλακίζονται σωρηδόν, ότι έγκλημα και να είχαν κάνει, τώρα τους έχει αφήσει στην μοίρα τους και μάλιστα δημοσιογράφοι της εφημερίδας "Αυγή" έχουν το θράσος να εγκαλούν με άρθρα τους την κυβέρνηση ότι δεν τους ενημερώνει, αντί να έχει στείλει κλιμάκια ο ΣΥΡΙΖΑ να τους ενημερώνει καθημερινά βοηθώντας τους.

Η πολιτεία έχει ενημερώσει και ενημερώνει συνέχεια για τον κίνδυνο της πανδημίας,  ο ΣΥΡΙΖΑ όμως προκλητικά αφήνει στο περιθώριο τους ψηφοφόρους του και υποστηρικτές του Ρομά, χωρίς να τους χορηγεί κανένα μέτρο προστασίας κάνοντας απλά τον κριτή αντί να παρακολουθεί εάν το υγιειονιμικό υλικό έχει διατεθεί στους καταυλισμούς η το έχουν πάρει και το πουλάνε στην μαύρη αγορά.

Το #ΜένουμεΣπίτι είναι για όλους και θα πρέπει να ενημερώνει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μην πούμε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας τους Ρομά πηγαίνοντας από καταυλισμό σε καταυλισμό για την επικινδυνότητα της πανδημίας. Δεν είναι δύσκολο να μπει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην μάχη προστατεύοντας τους ψηφοφόρους του Ρομά που εξαπατούσε εύκολα και είχε κάνει υποχείριο για να τον ψηφίσουν το καλοκαίρι.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου