Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Όπου χυδαιότητα υπερασπιστές Κυρίτσης και ειδικά Πολάκης! Δείχνουν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ



Την ώρα που ο Ηλίας Γρηγόρης πιεζόμενος από τον Τσίπρα η τον ΣΥΡΙΖΑ αναγνώριζε το λάθος του, και έπαιρνε πίσω της παρορμητικές και αδόκιμες εκφράσεις του όπως είπε μετανιωμένος, εμφανίστηκαν οι ακροαριστεροί υπερασπιστές της ανηθικότητας και της χυδαιότητας να τον υπερασπιστούν.

Με την αναστολή της κομματικής ιδιότητας που ζήτησε το ίδιο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν οι υπερασπιτές της χυδαιότητας,  Παύλος Πολάκης και ο Γιώργος Κυρίτσης, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν δημόσια για το θέμα ξεφτιλίζοντας και φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης με το γνωστό ανήθικο και χυδαίο ακροαριστερό ύφος του έγραψε συγκεκριμένα στο facebook: «ρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο», ενώ σημειώνει ότι κακώς ζήτησε ο Η. Γρηγόρης την αναστολή της ιδιότητάς του ως μέλος.

app-facebook
Παυλος Πολακης
11 ώρες πριν
Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!!
Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτες που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο .Κακως ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)


Σε άλλο ακροαριστερό ύφος ο Γιώργος Κυρίτσης τοποθετήθηκε για το ζήτημα του Ηλία Γρηγόρη με μία ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: "Η σπουδή του Συριζα να αποκηρύξει στέλεχός του επι βωμολοχία, επειδή το ζήτησαν η νδ κ τα κανάλια ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη".

Η σπουδή του Συριζα να αποκηρύξει στέλεχός του επι βωμολοχία, επειδή το ζήτησαν η νδ κ τα κανάλια ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου