Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Εγκληματικά ανεύθυνοι οπαδοί της Χ.Α. ζητούσαν περιφορά επιταφίου



Μέχρι οι Ρομά κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης και πειθάρχησαν στα μέτρα!!

Είναι ασύλληπτο μετά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και τον πλανήτη, να υπάρχουν πολίτες που δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης και να δείχνουν την εγκληματική τους ανευθυνότητα.

Ένταση το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό.

Με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, περίπου 70 μέλη της Χ.Α. συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία και απαιτούσαν να γίνει περιφορά του Επιταφίου, αδιαφορώντας για την υγεία όλων και τα περιοριστικά μέτρα.

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι συναθροίσεις απαγορεύονται λόγω του κορωνοϊού και δημιουργήθηκε ένταση και έγιναν ρίψεις κροτίδων. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές.

Ειδικότερα :

Συνελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις, χθες (17-4-2020) το απόγευμα, δεκατρία (13) άτομα, τα οποία παραβιάζοντας τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, συμμετείχαν σε συγκέντρωση με συνωστισμό περίπου εβδομήντα (70) ατόμων, έξωθεν Ιερού Ναού στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Τέσσερις (4) εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση και ένας (1) εξ αυτών επιπρόσθετα για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.


Επιπλέον μέχρι τώρα, έχει ταυτοποιηθεί ένα (1) ακόμα άτομο, το οποίο συμμετείχε στη συγκέντρωση. Το ανωτέρω άτομο έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία και αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Βίντεο από το περιστατικό ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ο χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος :

Βίντεο από την επίθεση του κράτους σε όσους πήγαν στον Άγιο Νικόλαο...




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου