Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Νέα πρόκληση ξεφτίλα Τσίπρα αντί να δείξει σοβαρότητα στις συγκεντρώσεις των γιατρών


Ένας σοβαρός πολιτικός, που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες αυτής της χώρας που προσπαθούν να επιβιώσουν θα ανέβαζε ένα post που θα συνέτιζε και θα κατέκρινε τις συγκεντρώσεις από όπου και ένα προέρχονται γιατί κινδυνεύουν όλοι.

Επειδή όμως μιλάμε για έναν λαϊκιστή ακατάλληλο, τον Αλέξη Τσίπρα, είπε να κάνει άθλια αντιπολίτευση αποδεικνύοντας και πάλι πόσο ανεύθυνος είναι και επικίνδυνος για την χώρα.

Την αστυνομική παρουσία έξω από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα την ώρα της διαμαρτυρίας των γιατρών σχολίασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αντί να κατακρίνει την συγκέντρωση που δεν έπρεπε να γίνει για την ασφάλεια όλων.

Την ανάρτηση του κ. Τσίπρα συνόδευε και βίντεο από την στιγμή της έντασης που υπήρξε ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους γιατρούς για να δείξει πόσο ακατάλληλος είναι και λαϊκιστής.

Η προκλητική ανεύθυνη ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα:

«Χθες ήταν «οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες», που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση.

Χθες πήγε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε νοσοκομείο μαζί με τις κάμερες για να «τιμήσει τους ήρωες».

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν την συγκέντρωσή τους στον Ευαγγελισμό.

Τους ήρωες τους θέλουμε δηλαδή στην πρώτη γραμμή, να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, χωρίς πολλές φορές τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά όχι και να βγάζουν και γλώσσα. Να δουλεύουν τους θέλουμε. Όχι να διαμαρτύρονται, να ζητάνε προστατευτικά υλικά, διαγνωστικά τεστ, διορισμούς μόνιμων γιατρών και εν τέλει να μας χαλάνε το προφίλ.

Οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης.

Όσο και να προσπαθεί κανείς να τους φιμώσει με αποφάσεις διοικητών νοσοκομείων που απαγορεύουν δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ή με αστυνομικούς που διαλύουν συγκεντρώσεις τους, η φωνή τους είναι τόσο δυνατή που θα φθάσει σε κάθε σπίτι.

Γιατί αυτές τις μέρες κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, είναι στο πλευρό τους».

-1:02
Πατήστε για να το παρακολουθήσετε στο Facebook
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftsiprasalexis%2Fvideos%2F147242083388547%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>
Αντιγραφή
Μάθετε περισσότερα για την ενσωμάτωση βίντεο στο Facebook στον ιστότοπο για προγραμματιστές.
Κώδικας ενσωμάτωσης
Κοινοποίηση
Χθες ήταν «οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες», που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση.
Χθες πήγε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε νοσοκομείο μαζί με τις κάμερες για να «τιμήσει τους ήρωες».
Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν την συγκέντρωσή τους στον Ευαγγελισμό. 
...Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου