Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Και άλλο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται χυδαία σε Μητσοτάκη - Τσιόρδα - Χαρδαλιά



Η χυδαιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κακό μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και ευνοεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά.

Είναι γεμάτο χυδαία νούμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και δείχνουν καθημερινά από ποιους αποτελείται αυτό το ακροαριστερό έκτρωμα, και πόσο επικίνδυνο είναι για την χώρα.

Ηλίας Γρηγόρης στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι το χυδαίο νούμερο που επιτίθεται σε Μητσοτάκη - Τσιόδρα - Χαρδαλιά με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις που δείχνουν και το ποιόν του. 

Ο Ηλίας Γρηγόρης με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο επιτίθεται με πρωτοφανείς εκφράσεις σε βάρος του πρωθυπουργού ενώ οι  επιθέσεις του στρέφονται και σε βάρος του καθηγητή Δημήτρη Τσιόδρα αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο απαράδεκτος αυτός ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ με τις αναρτήσεις του αμφισβητεί τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνει η κυβέρνηση, καλεί τη Δικαιοσύνη να παρέμβει,  ενώ περιγράφει και ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ'οίκον περιορισμού που έχει παρθεί για να περιοριστεί η διασπορά του ιού!

Δείτε ορισμένες από τις χυδαίες αναρτήσεις του :




app-facebook
Ilias Grigoris
15 ώρες πριν
Εικονα ντροπης! Εμεις μενουμε σπιτι εχοντας χασει αυγα και καλαθια,και ο μαλακας που το παιζει πρωθυπουργος, γραφει σταρχιδια του τα παντα....Ολα για την επικοινωνια!Στην Βουλη δεν τολμαει να παει να απαντησει για τα βαουτσερ της αρπαχτης, στο σοου ειναι πρωτος ομως....

97




Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ- Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!!!Υπουλοι και υποκριτες οι Ελληνες Δεξιοι και βεβαια ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ......Τωρα που ολη η Ελλαδα ειναι μπουζουριασμενη μεσα στα σπιτια της, και με το τρομπαρισμα ολων των μπουκωμενων ... με τα λεφτα τα δικα μας.....ΜΜΕ,τωρα ακριβως βρισκουν να περασουν ενα αντι- περιβαλλοντικο νομοσχεδιο, που παρομοιο εκτρωμα δεν εχει γνωρισει το ελληνικο κοινοβουλιο απο την μεταπολιτευση μεχρι τωρα....Το ιδιο συμβαινει και με το νομοσχεδιο για την Παιδεια.....Διαβαστε και ενημερωθειτε τι προβλεπουν, για να με καταλαβετε...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;


7

1

2









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου