Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΨΕΥΤΗΣ Πολάκης; Είπε ότι έδωσε τον μισθό του στο ΕΚΑΒ και τον διαψεύδουν



Καθημερινά δείχνει την ακροαριστερή ηθική του ο Πολάκης, και ξεφτιλίζεται από τα όσα γράφει και λέει οπότε πώς να τον πιστέψεις αφού και την αλήθεια την κάνει ψέμα..

Εχθές ανέβασε μια ανάρτηση ότι δήθεν βρέθηκε με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Χανίων και του έδωσε τον μισθό του για να βοηθήσει. Μάλιστα εμπλούτισε το παραμύθι κάνοντας τον ψυκτικό και λέγοντας ότι έκανε έλεγχο και στο οξυγόνο του νοσοκομείο.

Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να ανέφερε στην ανάρτησή του πως είχε μεταβεί στα Χανιά και είχε συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων του νοσκομείου της πόλης καθώς και με το Σωματείο του ΕΚΑΒ Χανίων, υλοποιώντας αυτό που είχε υποσχεθεί για τη στήριξη του Συστήματος Υγείας μέσω του μισθού του.

Την ιστορία του διέψευσε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων, Νεκτάριος Παπουδάκης, ο οποίος διέψευσε τον κ. Πολάκη, αναφέροντας πως «με το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων αποκλείεται να συναντήθηκες! Εγώ είμαι ο πρόεδρός του... Και 20 μήνες τώρα, παρά τις προσπάθειες που έκανε το σωματείο Χανίων δεν καταφέραμε να τα πούμε! Τώρα ποιός σου συστήθηκε σαν πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεν ξέρω!».

Την νέα ξεφτίλα Πολάκη ανέδειξε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδεύοντάς την από το δικό του «αιχμηρό» σχόλιο: «Απλά κορυφαίος Παύλος Πολάκης....τα λεφτά τα έδωσε άραγε ή και σε αυτό είπε ψέματα;».



Ο Πολάκης μετά την ξεφτίλα προχώρησε στην αλήθεια, σε διευκρινιστική διόρθωση της ανάρτησης του ανεβάζοντας μία ακόμη φωτογραφία, με τον ίδιο και με τους εκπροσώπους των δύο σωματείων με τους οποίους συναντήθηκε χθες, ενώ απαντώντας στον Υπουργός Ανάπτυξης έγραψε, μεταξύ άλλων:


«…Όχι μόνο έκανα αυτά που υποσχέθηκα το πρωί ,όχι μόνο ανέδειξα ξανά το απαράδεκτο θέμα με τη γεννήτρια οξυγόνου (που επίτηδες δεν αναφέρεις ούτε εσύ ούτε το κανίς σου στο ρεπορτάζ), ΑΛΛΑ το βράδυ στα Σφακια στο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΦΑΚΙΩΝ (που έφτιαξα ως Δημαρχος και στελέχωσα ως υπουργός) χειρούργησα εθελοντικά δυο πατριώτες μου που είχαν κάποιο μικρό πρόβλημα το οποίο λόγω της γενικότερης κατάστασης δεν μπορούσε (και σωστά ) να αντιμετωπισθεί τώρα στο Νοσοκομείο Χανιων…»


Τι να πιστέψεις και τι να μην πιστέψεις από ένα προκλητικό Παύλο Πολάκη!! Κακός ασχολούμαστε και μαζί του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου