Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Μην μπερδεύεσαι παπά η θεία κοινωνία δεν κάνει κακό η εγκληματική αμέλεια κάνει όμως ντροπή να λαϊκίζεις



Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα το έριξαν ότι οι θεία κοινωνία δεν είναι κακό άρα όποιος δίνει την θεία κοινωνία δεν κάνει κακό.

Επειδή οι παπάδες είναι έξυπνοι άνθρωποι, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε βλακείες που ξεστομίζουν για να δικαιολογήσουν πονηρά τα αδικαιολόγητα ώστε να προστατευτούν από ποινικές ευθύνες!!

Δεν είναι κύριοι της εκκλησίας η θεία κοινωνία κακό εννοείται αυτό, οι πράξεις σας που δεν προστατεύουν την υγεία των πιστών σας είναι μεγάλο κακό και σας βλέπει και ο θεός.

Διαβάσαμε την δικαιολογία του Παπά στο Κουκάκι που υπερασπίστηκε την απόφαση του να κοινωνήσει πιστούς την Κυριακή των Βαΐων και με δήλωσή του στον λογαριασμό του στο Facebook στηρίζει την πράξη του στο ότι η θεία κοινωνία δεν είναι κακό.

Αναφέρει ότι σέβεται τις αποφάσεις του Κράτους και της Εκκλησίας και γι’ αυτό λειτούργησε κεκλεισμένων των θυρών, «μολονότι αντιληφθήκαμε την ύπαρξη αρκετών πιστών που είχαν κολλήσει κυριολεκτικά τα πρόσωπά τους στις πόρτες και τα παράθυρα του ναού». Η υπερβολή ότι είχαν βάλει τα πρόσωπα τους οι πιστοί στις πόρτες και τα παράθυρα του ναού εξοργίζει τον κόσμο που τα διαβάζει και τα ακούει.

«Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας χτυπούσαν επιμόνως την εξωτερική θύρα του ιερού κάποιοι γονείς με τα παιδάκια τους και ζητούσαν να κοινωνήσουν», αναφέρει ο ιερέας και αντί να λειτουργήσει ευσυνείδητα, έχοντας επίγνωση των απαγορευτικών μέτρων άνοιξε την πίσω πόρτα κρυφά να τους κοινωνήσει . 

Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι ακολούθησε την ιερατική του συνείδηση και έχοντας απόλυτη πεποίθηση ότι σύμφωνα με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου «η Θεία Κοινωνία δεν απαγορεύεται γιατί όχι μόνο δεν μεταδίδει ασθένειες, αλλά μεταδίδει το σώμα και το αίμα του Χριστού που είναι η ζωή μας» και το γράφει αυτό γνωρίζοντας ότι λαϊκίζει και προκαλεί γιατί η θεία κοινωνία φυσικά δεν κάνει κανένα κακό, κακό κάνουν οι ανεύθυνες πράξεις του παπά.

Επίσης σημειώνει ότι κοινώνησε παιδιά και γονείς προτρέποντας να τηρηθούν οι αποστάσεις και ρωτάμε από πού βρε παπά;;;; Από το κουτάλι που είναι το ίδιο και κοινό για όλους;;;;;.

Μάλιστα συγχωρεί κιόλας αντί να συγχωρήσει τον εαυτό του λέγοντας «Συγχωρώ όσους εκφράστηκαν ή εκφράζονται προσβλητικά και ανοίκεια τόσο για εμένα ως Ιερέα και την υπευθυνότητά μου, όσο και για τα Αγιαστικά μέσα της Εκκλησίας μας» αναφέρει.

Με λίγα λόγια αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους τα ρίχνουν στα μυστήρια της εκκλησίας και δεν ντρέπονται που τους ακούει και ο θεός μεγάλη εβδομάδα!!

app-facebook
Georgios Schinas
8 ώρες πριν
Ταύτα με πολύ αγάπη προς όλους και προς ενημέρωση.
Εύχεστε να έχει όλος ο κόσμος
Καλή Ανάσταση !



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου