Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Συνελήφθησαν οι γονείς της 8χρονης που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στο Ίλιον



Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Ίλιον, οι δύο γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε από βολίδα μικρού διαμετρήματος στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο. Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι

Θυμίζουμε ότι με τραύμα από σφαίρα στο δεξί του πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» ένα κορίτσι 8 ετών.

Το παιδί διακομίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι και υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σφαίρα προέρχεται από πυροβόλο όπλο.

Το κορίτσι συνόδευσαν στο νοσοκομείο η μητέρα του με τη θεία του, αλλά η πρώτη, αφού πρώτα έπεσε σε αντιφάσεις απαντώντας σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη, κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της.

Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητείται από την Αστυνομία, όπως και ο πατέρας του άτυχου παιδιού, ο οποίος φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν φαίνεται να ανησυχεί τους γιατρούς, αλλά η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σε μια προσπάθεια να φτάσει στα ίχνη του δράστη.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου