Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

5.000 άτομα σε καραντίνα εξ αιτίας των Ρομά που δεν προστάτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ενημερώσεις



Δεν είναι υπερβολή και δεν το λέμε για να το πούμε, ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην μοίρα τους τους Ρομά ενώ τους χρησιμοποίησε για ψήφους προεκλογικά.

Η πολιτεία ενημέρωνε καθημερινά για τους κινδύνους αλλά οι Ρομά δεν καταλάβαιναν και δεν τους ενδιέφερε. Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και όλες οι τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ στην χώρα που έχουν επαφή με τους ψηφοφόρους τους σε καταυλισμούς Ρομά θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει για την ενημέρωση τους για να προστατευτούν οι Ρομά και όλοι οι άλλοι που τηρούν τα μέτρα της πολιτείας.

Συναγερμός έχει χτυπήσει στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα όπου εντοπίστηκαν 20 θετικά κρούσματα συνοικία των Ρομά μετά από ιχνηλάτηση που είχε πραγματοποιηθεί από τις επαφές ενός 32χρονου που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, φώναζε ότι δεν τηρούνται τα μέτρα: «Συνέβη αυτό που απευχόμουν εδώ και ημέρες. Έλεγα ότι εκεί δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας. Έβλεπες 50 και 100 άτομα να ψήνουν και να κάνουν διάφορα. Είχα κάνει τις παρεμβάσεις μου»!! Και εντάξει οι Ρομά αδιαφορούν για την πολιτεία και την υγεία τους, ο ΣΥΡΙΖΑ που τους έχει ψηφοφόρους και ένθερμους υποστηρικτές γιατί δεν βοήθησε ώστε να ενημερωθούν;;;

Να σημειωθεί πως ως τώρα έχουν βρεθεί θετικά τα 20 από τα 29 δείγματα με το δήμαρχο Λάρισας να τονίζει: «Παίρνουμε σήμερα περισσότερα δείγματα. Είναι μεγάλο το πρόβλημα. Βρίσκεται στην άκρη της πόλης, αλλά είναι σε επαφή με τον αστικό ιστό. Η ευρύτερη περιοχή που μπήκε σε καραντίνα αντιστοιχεί σε 5.000 άτομα». «Πρέπει να παρέμβουν και μέσα στην καραντίνα», κατέληξε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου