Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Βίντεο-σοκ με τους 41 νεκρούς μετά από φωτιά σε αεροπλάνο στην Μόσχα to 2019



Στο σοκαριστικό βίντεο, φαίνεται το αεροπλάνο τη στιγμή που πραγματοποιεί δραματική προσγείωση και σέρνεται φλεγόμενο στην ουρά του. Από το αεροπορικό δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους οι 41 από τους 78 επιβαίνοντες του αεροπλάνου, ενώ ως υπαίτιος της τραγωδίας φέρεται σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν, ο πιλότος για λάθος χειρισμούς.

Μόλις ακινητοποιείται, ανοίγουν οι δύο μπροστινές πόρτες του αεροσκάφους, από τις οποίες κατεβαίνουν το πλήρωμα και οι επιβάτες μέσω της ειδικής τσουλήθρας ασφαλείας, τρέχοντας να σωθούν από τις φλόγες.

5 Μαΐου 2019, το αεροσκάφος της Aeroflot έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας. Αμέσως, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 41 άνθρωποι.

Ο 42χρονος πιλότος κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανονισμούς για την ασφάλεια των μεταφορών. Σύμφωνα με την έρευνα, ο κυβερνήτης της πτήσης από τη Μόσχα με προορισμό το Μουρμάνσκ επέστρεψε στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί, το Σερεμέτιεβο και πραγματοποίησε ανώμαλη προσγείωση. Ο πιλότος κατηγορείται ότι με τις ενέργειές του, προκειμένου να ελέγξει το αεροσκάφος, παραβίασε τους κανονισμούς και αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και τον θάνατο 40 επιβατών και ενός μέλους του πληρώματος. Άλλοι δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου