Σάββατο 25 Απριλίου 2020

22χρονος Ρομά Έκλεβε Αυτοκίνητα, Έκανε Κλοπές Και Τα Έκαιγε



Στα χέρια της Αστυνομίας «έπεσε» το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ένας 22χρονος Ρομά από την Τρίπολη που κατοικούσε στη Μεσσηνία, καθώς, όπως αποδείχθηκε, επιδιδόταν σε κλοπές. Μάλιστα, έκλεβε και αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσε για να κάνει κλοπές μαζί με συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται.

Δεν είχε δίπλωμα

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του έκαναν έλεγχο στην περιοχή του χωριού Πλατύ, όπου διαπίστωσαν ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ είχε υπεξαιρέσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε από την εν διαστάσει σύντροφό του, η οποία το είχε δηλώσει στην Αστυνομία. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στην κάτοχό του, ενώ ο 22χρονος συνελήφθη.

Στη συνέχεια, όμως, από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, προέκυψε ότι ο 22χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχαν διαπράξει τη Μεγάλη Εβδομάδα δύο κλοπές σε σπίτια σε Τοπικές Κοινότητες των Δήμων Οιχαλίας και Καλαμάτας,.

Κλοπές

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τρίτη, βραδινές ώρες, στο χωριό Πεύκο στο Μελιγαλά παραβίασαν παράθυρο σπιτιού και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο. Φεύγοντας, όμως, αφαίρεσαν και το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών, το οποίο βρέθηκε ολοσχερώς καμένο στο Πλατύ.

Επίσης, μεσημεριανές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης, στο χωριό Ανεμόμυλος, παραβίασαν μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν 70 ευρώ και χρυσαφικά.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας. Χθες, μετά την προθεσμία που είχε πάρει, οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου και απολογήθηκε. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.



Βίκυ Βετουλάκη
tharrosnews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου