Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Αντιδράσεις στο Twitter με την ερώτηση του Documento στον Τσιόδρα



Την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα στο υπουργείο Υγείας, ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων προς τον επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Σωτήρη Τσιόδρα, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Αίσθηση προκάλεσε η ερώτηση του Documento προς τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς η δημοσιογράφος υπό μορφή ερώτησης ξεκίνησε να λέει την ιστορία ενός συγγενικού της προσώπου που είχε μέρες βήχα και πυρετό και τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ να την καθοδηγήσει. Ο ΕΟΔΥ της είπε να την παρακολουθήσει ο οικογενειακός γιατρός, αλλά αυτός είχε κλείσει. Κατόπιν, 2 άλλοι παθολόγοι δε δέχτηκαν να τη δουν. Κατέληξε η δημοσιογράφος να ρωτάει τι θα συμβούλευε ο κ. Τσιόδρας το συγγενικό της πρόσωπο καθώς και άλλους που δεν έχουν οικογενειακό γιατρό, ούτε χρήματα να κάνουν τεστ.

Ο κ. Τσιόδρας με τη σειρά του σχολίασε πως διακρίνει μία αίσθηση να σκορπίσει το φόβο η δημοσιογράφος και συνέχισε "Και δεν μου αρέσει καθόλου".

Δείτε την ερώτηση:


Την παραπάνω ερώτηση δε σχολίασε μόνο ο κ. Τσιόδρας, αλλά και πολλοί χρήστες του Τwitter, όπως θα δείτε ενδεικτικά:




Πηγή : omadaalithias.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου