Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Δεν είναι fake tweet είναι η προκλητική Δούρου που ευθύνεται για εκατοντάδες νεκρούς



Δεν έχουν τέλος τα προκλητικά tweet της πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, που ευθύνεται για εκατοντάδες θανάτους.

Το μότο των Συριζαίων «Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν», που το έσπειραν οι άθλιοι στην ελληνική κοινωνία, το έθαψε μαζί με τους εκατοντάδες νεκρούς στο Μάτι η Δούρου, και όλα αυτά επειδή δεν είναι φυλακή;

Το πρωί είχε τολμήσει να κάνει ένα tweet, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την φωτιά στην Μόρια, το στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, που έστησε και έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ για να στοιβάζει ανθρώπινες ζωές.


Η τραγωδία με το νεκρό παιδί στη Μόρια, θυμίζει ότι η Ελλάδα, ελέω Μητσοτάκη, παίζει μόνη ένα ρόλο που αναλογεί σε όλη την ΕΕ. Μια ΕΕ με ηγέτες κατώτερους των περιστάσεων, να προτείνουν αδιέξοδα στο προσφυγικό. Μακριά από τις ιδρυτικές αρχές της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.


Μέσα σε ένα ακροαριστερό παραλήρημα ανέβασε και άλλο προκλητικό tweet για να δημιουργήσει αντιδράσεις και να την κράζουν όπως τις αξίζει οι αναγνώστες.

Σπείρατε μίσος για Πρέσπες, εθνικές τραγωδίες, δημοσιονομικές πολιτικές. Συνεχίζετε με τον ιό. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν κάποια γνωστή Συριζαία και με δημόσιο λόγο, είχε γράψει για ιό κατά νεοδημοκρατών. Τώρα δίνουμε μαζί τη μάχη. Μετά το cocooning θα τα πούμε


Την τραγωδία στο Ματι με 100 νεκρούς την ξέχασε η Δούρου, και επειδή δεν είναι φυλακή για τους εκατοντάδες θανάτους είπε να προκαλέσει τους πολίτες. Ντροπή της!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου