Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Βαρεμένος όνομα και πράγμα : Βγήκαν με τις καραμπίνες στον Έβρο να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους



Ο συγκεκριμένος είναι πάντα σε τρικυμία εν κρανίω και πάρα πολύ προκλητικός.

Σήμερα το πρωί ο προκλητικός Γιώργος Βαρεμένος όνομα και πράγμα έκανε μια προκλητική τοποθέτηση σχετικά με τα όσα εκτυλίσσονται στον Έβρο.

Αγνοώντας ο Βαρεμένος όνομα και πράγμα, αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη του και προσπαθώντας να κερδίσει κανένα δύο απο το ακροαριστερό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίστηκε κατηγορώντας τους πολίτες που προστατεύουν τα σύνορα μας και τις περιουσίες τους από τους χιλιάδες μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο.

Στον ΣΚΑΙ ο Βαρεμένος όνομα και πράγμα έκανε λόγο για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος χωρίς να ντρέπεται αναφορές ανύπαρκτου δημοσιογράφου, χωρίς να τον κατονομάζει γιατί απλά δεν υπάρχει, βάσει τον οποίων, «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Όπως είπε στη συνέχεια μέσα στο σόου είναι και πρωθυπουργός «ο οποίος φωτογραφίζεται με αυτούς τους κατοίκους, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως φτερό στον άνεμο των επικοινωνιολόγων.» 

Με λίγα λόγια συνεχίζουν να προκαλούν τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ και όσο προκαλούν τόσο πέφτουν στα μάτια του ελληνικού λαού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου