Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Η Τουρκία συνεχίζει να εγκληματεί σε βάρος της ανθρωπότητας κρύβοντας τα κρούσματα κορονοϊό



Όλη η γη είναι σε κατάσταση συναγερμού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, για την Τουρκία που σίγουρα έχει κρούσματα, γιατί  έχει σύνορα με το Ιράν που είναι γεμάτο κρούσματα, και διαθέτει το το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο, το καθεστώς δεν αφήνει να ακουστεί τίποτα.

Δεν ξέρει κανένας και ειδικά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας εάν εξετάζονται στα αεροδρόμια οι επιβάτες από τους Τούρκους, πόσα κρούσματα υπάρχουν στην Τουρκία και πόσα είναι τα θύματα του Covid 19.

Δεν υπάρχουν ειδήσεις για τον ιό γιατί απλά ο καθεστωτικός ηγέτης Ερντογάν ελέγχει όλα τα μέσα, η Τουρκία έχει τον υψηλότερο αριθμό δημοσιογράφων στη φυλακή στον κόσμο. Επομένως, κανένας δημοσιογράφος δεν θα μεταδίδει «fake news» ότι υπάρχουν ασθενής και θύματα του κορονοϊού

Δεν υπάρχει κανένα νέο από τα νοσοκομεία της Τουρκίας και κανένα αποτέλεσμα τεστ για τον κορονοϊό, ούτε ένα τεστ. Σίγουρα υπάρχουν εκατοντάδες που έχουν τον ιό, και σίγουρα υπάρχουν και νεκροί αλλά κανένας δεν θα μάθει πόσοι.

Ακούστηκε γιατί αυτό ήθελα ο Ερντογάν να ακουστεί ότι η Τουρκία δημιούργησε το δικό της αποκλειστικό κιτ δοκιμών και ότι δίνει αποτελέσματα σε 15 λεπτά και έχει την υψηλότερη ακρίβεια στον κόσμο. Φυσικά και δεν δίνει θετικά αποτελέσματα!

Εάν οι πολίτες είχαν ελευθερία λόγου θα μαθαίναμε κάτι έστω πόσα είναι τα θύματα του κορονοϊού αλλά στο καθεστώς η φυλακή είναι εύκολη οπότε όλοι σιωπούν και ανέχονται.

Η Τουρκία έχει το μεγαλύτερο αριθμό αιτημάτων από το Twitter για να μάθει τις διευθύνσεις IP των χρηστών και να τιμωρήσει τους χρήστες που γράφουν οτιδήποτε δεν αρέσει στον Ερντογάν και στο καθεστώς. Έτσι, αν κάνει κάποιος το λάθος να διαδώσει κάποιος την αλήθεια, τελείωσε για πάντα και θα σαπίσει στις Τούρκικες φυλακές.

Καλό θα ήταν τα κράτη να εκδώσουν τουριστικές οδηγίες για την Τουρκία να μην ταξιδεύει ο κόσμος μέχρι αποδεδειγμένα μάθουμε τι γίνεται.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου