Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Πονηρός ο Τσίπρας περίμενε την διαχείριση Μητσοτάκη για να πει : Σωστά έκλεισαν τα σύνορα


Ο Αλέξης Τσίπρας πονηρός και σίγουρα όχι στην καλύτερη διάθεση μετά την επιτυχία της κυβέρνησης στην αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας τάχθηκε υπέρ του κλεισίματος των συνόρων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA τάχθηκε υπέρ του κλεισίματος των συνόρων καθώς όπως είπε υπάρχει απόπειρα μαζικής εισροής, κατηγορώντας ωστόσο την κυβέρνηση ότι έπρεπε να διεκδικήσει την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία : «Κάθε κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έκανε η σημερινή. Και εμείς το κάναμε, αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να καλούμε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα». Φυσικά δεν φύλαξε ποτέ τα σύνορα η κυβέρνηση του Τσίπρα, ειδικά μετά το ανοίξαμε και σας περιμένουμε, αλλά επειδή είναι Τσίπρας έπρεπε να πει ψέματα αλλιώς θα πάθαινε κάτι. 

Αναφέρθηκε και στην εξαφάνιση του και έδειξε ότι δεν έχει καμία αίσθηση ευθύνης σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές για την χώρα: «Είναι αστείο η ΝΔ να βγάζει ανακοινώσεις και να ψάχνει να με βρει. Πρωθυπουργός δεν εν είμαι πια εγώ, αλλά δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος διαχειρίζεται με περίσσια αλαζονεία κρίσιμα εθνικά θέματα. Δεν θα υιοθετούσα τη λέξη «εισβολή». Όταν έχεις «εισβολή» έχεις πόλεμο και πρέπει να νικήσεις. Οι αντίπαλοι δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες αλλά η Τουρκία. Δεν θέλεις συμβούλιο; Πάρε ένα τηλέφωνο. Ο κ. Μητσοτάκης έχει αλαζονεία. Έκανα τρία συμβούλια πολιτικών αρχηγών. Όταν ήταν η οικονομική κρίση, το προσφυγικό αλλά και το ασφαλιστικό. Είναι ανεύθυνη στάση να κάνουν «πλακίτσα» και να λένε «που ήσουν την Καθαρά Δευτέρα».

Έκανε ότι ξέρει και από εξωτερική πολιτική, αλλά όπως κατάλαβαν όσοι έκαναν το λάθος να τον παρακολουθήσουν δεν είχε καταλάβει καμία ενέργεια που έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την Ευρώπη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολίασε με μόλις 13 λέξεις αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη: «Καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Τσίπρας είχε εξαφανιστεί. Γιατί δεν είχε τίποτε να πει», σχολίασε χαρακτηριστικά.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου