Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Άθλιοι Τούρκοι άθλιες και προκλητικές δηλώσεις Τούρκος υφ. Εξωτερικών: Συνθήκες Άουσβιτς στον Έβρο


Οι Τούρκοι είναι ένας βάρβαρος λαός, έχουν και καθεστωτική κυβέρνηση, οπότε είναι λογικό να εκμεταλλεύονται μετανάστες και πρόσφυγες για να πετύχουν τους σκοπούς τους, κακομεταχειρίζονται τους με τον χειρότερο τρόπο, λέγοντας απίστευτα ψέματα προκαλώντας την κοινή γνώμη με τις αθλιότητες τους.

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων οι οποίοι επιμένουν στην προπαγάνδα τους περί άσχημης μεταχείρισης των μεταναστών από τους Έλληνες στον Έβρο, ενώ γίνεται το αντίθετο με ντοκουμέντα.

Το μόνο κόμμα παγκοσμίως που υιοθετεί και αναπαράγει την προπαγάνδα του καθεστώτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει εξαγριώσει τους Έλληνες πολίτες και τους ίδιους τους ψηφοφόρους του.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν σε μια προκλητική του ανάρτησή στο Twitter παρομοίασε τις συνθήκες στα σύνορα του  Έβρου με αυτές του «Άουσβιτς» χωρίς να ντρέπεται για την χώρα του.

«Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι από το Άουσβιτς, αλλά από το Παζαρκουλέ (σ.σ. τουρκική πλευρά της μεθοριακής γραμμής στην περιοχή των Καστανιών Έβρου)» γράφει στην ανάρτησή του για να περάσει την άθλια προπαγάνδα του καθεστώτος.

«Η Ελλάδα αρπάζει τα χρήματα, τα τηλέφωνα, τις ταυτότητες και τα ρούχα αθώων μεταναστών που περνούν τα σύνορα και τους επιστρέφει. Η Ευρώπη και ο κόσμος παριστάνουν τις στρουθοκαμήλους» προσθέτει ο  Κιράν σε εικόνες που οι Τούρκοι στρατιώτες κατά εντολή του καθεστώτος έχουν στήσει.

These photos are not from Auschwitz, but from Pazarkule..

Greece takes the money, phones, identity cards and clothes of innocent migrants crossing the border and sends them back.

Europe and the world are playing the ostrich.@NikosDendias@EU_Commission@EUCouncil
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου