Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ο προκλητικός Ραγκούσης προσπαθεί να χρεώσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην Ν.Δ.



Αδιόρθωτος και προκλητικός ο Γιάννης Ραγκούσης εξοργίζει τους Έλληνες με την συμπεριφορά του, και τα post του που γίνονται μόνο για εσωτερική κατανάλωση και απευθύνονται στο 3% των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσπαθεί να χρεώσει την ένταξη στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων, στην Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ είναι επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Εθνικού προδότη Αλέξη Τσίπρα που υπέγραψαν το ξεπούλημα.

Δεν μπορεί να καταλάβει το μυαλό του και γιαυτό έχει ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ (που έχει μαζέψει τους ότι να'ναι), φεύγοντας από το ΠΑΣΟΚ ,ότι άλλο θέμα η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ που είχε εξασφαλιστεί αποκλειστικά με την προδοσία και την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ με την συμφωνία των Πρεσπών, και άλλο η ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν μπορεί να γίνει χωρίς την έγκριση της Ελλάδας.

Για να ξεφτιλιστεί και να προπαγανδίσει λοιπόν ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, και δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφτιλίζεται προσπαθεί να χρεώσει την ένταξη στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων, στην Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ είναι επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Εθνικού προδότη Αλέξη Τσίπρα . Η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ επιτεύχθηκε αποκλειστικά με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ στις Πρέσπες και μόνο, όλα τα άλλα είναι καραγκιοζιλίκια του ΣΥΡΙΖΑ για να αποφύγει τις ευθύνες του για την Εθνική προδοσία!!!

Γράφει ο προκλητικός Ραγκούσης χωρίς να ντρέπεται :



app-facebook
Giannis Ragkousis
5 ώρες πριν
Έτσι συσπείρωσε την εθνολαικιστική δεξιά παράταξη, έτσι κέρδισε το 39,85% στις εκλογές.
Με αυτήν την πολιτική εξαπάτηση σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Kyriakos Mitsotakis @kmitsotakis Καταψηφίζουμε το πρωτόκολλο ένταξης γιατί είναι η τελική πράξη μιας εθνικά επιζήμιας συμφωνίας. Και μάλιστα, μέσα από μια διαδικασία που ευτελίζει με πρωτοφανή τρόπο τα κοινοβουλευτικά μας ήθη και αφήνει την κυβέρνηση ηθικά απαξιωμένη. #vouli 7:56 μ.μ. 08 Φεβ Twitter Web Client"
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Υπουργείο Εξωτερικών @GreeceMFA Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του & προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας 8:20 μ.μ. 27 Μαρ 20 Twitter Web App"

419






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου