Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Εγκληματικά ανεύθυνος ιερέας τέλεσε λειτουργία στην Ηλιούπολη κλειδώνοντας τους πιστούς μέσα



Εγκληματικά ανεύθυνος και επικίνδυνος για τους πολίτες ο ιερέας!!

Δεν θα έπρεπε μόνο να έχει συλληφθεί και να έχει τιμωρηθεί ποινικά αλλά θα έπρεπε να έχει παυθεί και από ιερέας.

Όπως διαβάζουμε στο ilioupolinews.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη.

Ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρρεκλήσι, παραβιάζοντας την γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό. Στο έσπευσε η αστυνομία και τηλεοπτικά συνεργεία, με τον ιερέα και τους πιστούς να έχουν κυριολεκτικά «ταμπουρωθεί» στο παρεκκλήσι και να μην βγαίνουν.

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν τόσο μέλη της «Κίνησης Πολιτών Ηλιουπολης» κ. Ευαγγελία Δημητρίου και κ. Χρήστος Κολομβούνης που ήταν στο βουνό από νωρίς το πρωί, καθώς και ο εθελοντής φύλακας του σημείου. Και οι τρεις μάρτυρες επιβεβαιώνουν πως ο ιερέας μαζί με πιστούς τέλεσαν κανονικά τη θεία λειτουργία.

Δείτε εδώ το σχετικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τεζάρης του ΣΚΑΙ:



Δεν Έγινε Προσαγωγή

Το περιπολικό της αστυνομίας περίμενε επί 1,5 ώρα στο σημείο, με τους πιστούς να έχουν κλειδωθεί μέσα στο παρεκκλήσι μαζί με τον ιερέα και να αρνούνται να βγουν. Τελικά, το περιπολικό αποχώρησε χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται πως στο εν λόγω ξωκλήσι έχουν γίνει παράνομες και αυθαίρετες εργασίες από τον ιερέα, οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία. Τελικά, η πολεοδομία του επέβαλλε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ, ωστόσο οι παράνομες εργασίες φαίνεται πως συνεχίζονται κανονικά.

Το ιστορικό εκκλησάκι του προφήτη Ηλία βρίσκεται σήμερα “χτισμένο” μέσα στον νέο ναό που δημιουργήθηκε.

Ιερέας Προφήτη Ηλία: «Ο Κόσμος Να Γεμίσει Τις Εκκλησίες Και Να Mεταλάβει»

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ιερέας του προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, σε εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν τον κορωνοϊό και τις συμβουλές των ειδικών και να σπεύσουν στην εκκλησία προκειμένου να μεταλάβουν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου