Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Παραλήρημα από τον επικίνδυνο ημίτρελο Ερντογάν παρομοίασε την Ελλάδα με τους ναζί


Παγκόσμιο σάλο προκάλεσε το προκλητικό παραλήρημα του επικίνδυνου ημίτρελου Τούρκου Ταγίπ Ερντογάν  που παρομοίασε την Ελλάδα με τους ναζί θέλοντας να δικαιολογήσει την κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο.

Ο Ντέιβιντ Χάρις, Εκτελεστικός Διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει: «Ο Πρόεδρος Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι κάνει «ό,τι έκαναν και οι Ναζί» αναφερόμενος στην συνοριακή κρίση την οποία ο ίδιος δημιούργησε. Αντιμετωπίζουν Ολοκαύτωμα οι μετανάστες στην Τουρκία. Εγκαταλείπουν τη χώρα φοβούμενοι για τις ζωές του; Εάν ναι, τότε ο Ερντογάν θα έπρεπε να είναι υπόλογος. Εάν όχι, θα πρέπει να επισκεφθεί το Αουσβιτς και να μάθει τι είναι πραγματικά οι Ναζί».

Ο Τούρκος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με τους χιλιάδες μετανάστες που έχει στείλει η Τουρκία λέγοντας: «Αυτά που έκαναν οι Έλληνες είναι παρόμοια με αυτά που έκαναν οι Ναζί. Δεν έχει καμία διαφορά» ανέφερε χωρίς ίχνος ηθικής ο Τούρκος Ερντογαν.

Λίγο αργότερα ανέφερε, πως «οι πρόσφυγες «συνωστίστηκαν» στα σύνορα με την Ελλάδα» και έδειξε επίσης και κάποιες στημένες από τους Τούρκους σκληρές φωτογραφίας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα λέγοντας πως« ήθελε να τις δείξει και στους αξιωματούχους της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες (οπού βρέθηκε προχθές) αλλά δεν είχαν tablet, ξεφτιλίζοντας την χώρα του και τον ίδιο παγκοσμίως.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου