Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Νέα ξεφτίλα Ερντογάν παρομοίασε με ναζί τους Ελληνες επειδή δεν του πέρασε ο εκβιασμός


Σε νέα πρόκληση προχώρησε σήμερα το πρωί ο Τούρκος επικίνδυνος καθεστωτικός Ερντογάν μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, προκαλώντας γιατί δεν τους βγήκε ο εκβιασμός και έπεσε σε τοίχο που λέγεται Ελλάδα με κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδειξε ψεύτικες στημένες εικόνες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα παρόμοιες με αυτές που είχαν δημοσιευτεί τις προηγούμενες ημέρες σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης για να ενισχύσουν την προπαγάνδα και είπε: «Βλέπουμε ότι αυτά που έκαναν οι Ελληνες είναι παρόμοια με αυτά που έκαναν οι ναζί, δεν έχουν καμία διαφορά». Χαρακτήρισε επίσης τις ελληνικές αρχές «βάρβαρες» και «φασιστικές».

Ο επικίνδυνος για την ανθρωπότητα ημίτρελος καθεστωτικός Ερντογάν προειδοποίησε ότι η χώρα του δεν πρόκειται να κλείσει τα σύνορά της προς την Ευρώπη για τους μετανάστες, αν η ΕΕ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της βάσει της συμφωνίας του 2016.

Επίσης, ενώ μέχρι σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών μιλούσε λέγοντας ψέματα για 150.000 πρόσφυγες που πέρασαν στην Ελλάδα, ο Ερντογάν χρησιμοποίησε τον όρο λέγοντας επίσης ψέματα «συνωστίστηκαν» στα σύνορα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου