Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Συγκέντρωση ακροαριστερών στο Ρέθυμνο διέλυσε η αστυνομία


Στο Ρέθυμνο το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ακροαριστερή διαδήλωση ως απάντηση σε προγραμματισμένη συγκέντρωση πολιτών για υποστήριξη στις δυνάμεις ασφαλείας του Εβρου που προστατεύουν τα σύνορα. 

Τα επεισόδια μεταξύ των ακροαριστερών και  της αστυνομίας ξεκίνησαν από το δημαρχείο Ρεθύμνου ενώ στη συνέχεια η αστυνομία εγκλώβισε μια αρκετά μεγάλη ομάδα διαδηλωτών στην Πλατεία Μικρασιατών και διέλυσε την διαδήλωση τους. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές περίπου 90 ακροαριστερών ατόμων.

Οι ακροαριστεροί μαζεύτηκαν χωρίς να υπολογίζουν την απαγόρευση για τέτοιου είδους διαδηλώσεις που σκοπό έχουν να προστατευτεί ο κόσμος από την επιδημία. Μάλιστα έβαλαν σε κίνδυνο και την υγεία των αστυνομικών που χρειάστηκε να επέμβουν.

Της συγκέντρωσης των ακροαριστερών είχε προηγηθεί άλλη συγκέντρωση ομάδας πολιτών στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη για «συμπαράσταση στους ακρίτες του Έβρου» με σύνθημα «Οχι στην Ισλαμοποίηση της Κρήτης» ενώ στη σχετική αφίσα ήταν γραμμένο το σύνθημα «Τούρκος εγώ δεν θα γενώ». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου