Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Να είναι καλά τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ που γελάμε! Νοτοπούλου: Η ανεπάρκεια των μέτρων δείχνει ήδη τα αποτελέσματά της



Δεν έχουν τέλος τα γέλια που μας προσφέρουν τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο εκνευρισμός και η απέχθεια που μας προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο του από τις προκλητικές ανακοινώσεις και δηλώσεις των στελεχών του.

Παρόλο που η κυβέρνηση, τα μέτρα που λαμβάνει για την επιδημία και  την στήριξη της οικονομίας μας, είναι παράδειγμα προς μίμηση στην Ευρώπη, μόνο τα νούμερα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να το καταλάβουν γιατί απλά δεν έχουν την ικανότητα να το καταλάβουν και κάνουν άθλια αντιπολίτευση.

Βγήκε στην σκηνή και το νούμερο  Νοτοπούλου να πει ότι της έγραψαν κατά της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα που έχει πάρει για τον κορωνοϊό και κυρίως όσο αφορά τις εργασιακές σχέσεις, αλλά να καταγγείλει και όπως όλα τα νούμερα του Σύριζα τον νεοφιλελευθερισμό!!

Διαβάστε και γελάστε: 

«Μετά τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις το μήνα Μάρτιο πριν την κρίση του κορωνοϊού,  τις νεοφιλελεύθερες αλλαγές της κυβέρνησης της ΝΔ στο θεσμικό πλαίσιο για την Εργασία, αλλά και τα ανεπαρκή, αντιλαϊκά, υφεσιακά μέτρα που εκείνη λαμβάνει κατά την υγειονομική κρίση, η κατάσταση επιδεινώνεται. Ήδη, στον τομέα των αερομεταφορών, μεγάλη εταιρεία handling δεν ανανέωσε τις συμβάσεις 300 εργαζομένων, για τους οποίους η κυβέρνηση δεν είχε προβλέψει καν να επιδοτηθούν με το επίδομα των 533 ευρώ- και εφαρμόζει το καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου. Δυστυχώς αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες, ιδίως στον κλάδο του Τουρισμού και των Μεταφορών. Ενώ  το Σύμφωνο Σταθερότητας,  έχει ανασταλεί και ο δημοσιονομικός χώρος υπάρχει, δηλαδή το μαξιλάρι των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ που άφησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ  μπορεί η σημερινή κυβέρνηση να καλύψει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις .Ενώ σε όλη την Ευρώπη τα κράτη καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθολογικού κόστους των εργαζομένων. Στη χώρα μας επιστρέφουμε στην κανονικότητα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη: τις απολύσεις, την ανεργία και την ύφεση. Είναι η ώρα της ευθύνης όλων μας. Δεν επιτρέπονται ούτε ολιγωρίες ούτε νεοφιλελεύθεροι δογματισμοί που μας οδήγησαν στην καταστροφή».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου