Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Πετρόπουλος μία από τις αιτίες που η Αυγή πουλάει μόλις 900 φύλλα και δεν έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους



Όταν έχεις τόσο πωρωμένους ακροαριστερούς δημοσιογράφους, που η εντολή που έχουν είναι να διασπείρουν προπαγάνδα και να αναφέρονται σε fake news ποιος περιμένεις να σε διαβάσει; Ποιος θα κάτσει να διαβάσει την Αυγή, με τέτοιους δημοσιογράφους εκτός από 900 πωρωμένους ακροαριστερούς και αν!!!

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος είναι τόσο πωρωμένος, που αδιαφόρησε για την στάση που κράτησε ο αρχηγός Αλέξης Τσίπρας εχθές στο MEGA, και είπε τα δικά τους ακολουθώντας την ακροαριστερή προπαγάνδα των συντρόφων του, που βασίζονται σε fake news και κάνουν κακό στην Ελλάδα.

Ανδρέας Πετρόπουλος: «Έχουμε καμία ασύμμετρη απειλή; Έχουμε πόλεμο; Αφήστε την προπαγάνδα της εθνικής ομοψυχίας, η οποία οπλίζει τάγματα ακραίων (…) Χτύπησαν τον Γερμανό δημοσιογράφο, τα είδαμε αυτά (…) Παρακρατικός είναι όποιος αυτή τη στιγμή είναι κυνηγός και παίρνει το όπλο του και κυνηγάει δήθεν υποστηρίζοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι άλλο πράγμα το ένα, άλλο πράγμα το άλλο. Κανένας δεν είπε για τα σύνορα να μην φυλάγονται (…). Αυτό τώρα είναι σκηνοθεσία».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου