Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Μέσα σε 48 ώρες ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε τη νύχτα μέρα στα σύνορα του Έβρου


Μέσα σε 48 ώρες ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της πολιτείας για τον ηλεκτροφωτισμό τμημάτων των συνόρων στην ελληνοτουρκική μεθόριο στον Έβρο.

Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ και οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι εργάστηκαν πυρετωδώς για την ταχύτατη υλοποίηση του έργου, ολοκληρώνοντας την Τρίτη 16/3 τις σχετικές εργασίες.

Από την Παρασκευή έως και την Τρίτη και εν μέσω αντίξοων καιρικών συνθηκών, ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε τη μελέτη και την κατασκευή δύο νέων παροχών Χαμηλής Τάσης, ενώ προχώρησε στην επανηλεκτροδότηση άλλων 10 υφιστάμενων παροχών. Μέσα σε χρονικό διάστημα 48 ωρών, τα συνεργεία του ολοκλήρωσαν τις εργασίες κατασκευής Δικτύου που επεκτείνεται σε μήκος 2 χλμ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ παραμένει επιφυλακή για να ανταποκριθεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για την ηλεκτροδότηση και ηλεκτροφωτισμό των συνόρων στον Έβρο που εκτείνονται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων.

«Την ώρα που η πατρίδα δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, το άλλο μέτωπο στον Έβρο με την προκλητική στάση της Τουρκίας παραμένει ανοιχτό. Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει το καθήκον του για την πλήρη κάλυψη της περιοχής από πλευράς ηλεκτρικού ρεύματος. Συγχαρητήρια στους εργαζομένους του Διαχειριστή που από την πρώτη στιγμή της κρίσης επιτελούν με αφοσίωση το πατριωτικό τους καθήκον», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.


Πηγή : skglife.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου