Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ένα αηδιαστικό και διχαστικό μήνυμα από την Όλγα Γεροβασίλη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου



Μόνο διχαστικά, προκλητικά μηνύματα και δηλώσεις από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εξοργίζουν τους πολίτες που θα ήθελαν αυτή την ώρα σοβαρότητα και όχι ακροαριστερές κραυγές.

Ακόμα και αυτήν την μέρα της Εθνικής μας εορτής ....σπέρνουν τον διχασμό με αριστερούς και δεξιούς.... και δεν ντρέπονται καθόλου. 

Φυσικά και αυτά τα μηνύματα απευθύνονται μόνο στο 3% του ΣΥΡΙΖΑ και ο λαός τους συμβουλεύει να κατέβουν στις επόμενες εκλογές μαζί με την Χρυσή Αυγή κοινό ψηφοδέλτιο αφού δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά, οπισθοδρομικά κόμματα και τα δύο. 

Με αφορμή τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ανέβασε στο Twitter ένα άκρως διχαστικό μήνυμα χωρίς καμία σοβαρότητα δείχνοντας στον Ελληνικό λαό ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του.

Η Γεροβασίλη έγραψ ξεχωρίζοντας τους αριστερούς ώς τους καλούς και όλους τους υπόλοιπους κακούς: "Σήμερα τον Ευαγγελισμό τιμά η ορθοδοξία, την εθνεγερσία σύσσωμος ο ελληνισμός. Οι αριστεροί δημοκράτες συνεχίζουν να αγωνίζονται ελεύθερα για το δημόσιο αγαθό της υγείας, το δημόσιο συμφέρον σε Ελλάδα & Ευρώπη. Οι ευαγγελιστές του νεοφιλελευθερισμού αναδιπλώνονται ή αναθεωρούν;". 


Σήμερα τον Ευαγγελισμό τιμά η ορθοδοξία, την εθνεγερσία σύσσωμος ο ελληνισμός. Οι αριστεροί δημοκράτες συνεχίζουν να αγωνίζονται ελεύθερα για το δημόσιο αγαθό της υγείας, το δημόσιο συμφέρον σε Ελλάδα & Ευρώπη. Οι ευαγγελιστές του νεοφιλελευθερισμού αναδιπλώνονται ή αναθεωρούν;
View image on Twitter



Φυσικά και οι αντιδράσεις ήταν πολλές με σκληρά μήνυμα από τους πολίτες που διάβασαν το κατάπτυστο διχαστικό μήνυμα της.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου