Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Βαρουφάκης και ΜέΡΑ25 σε ανθελληνικό mood



Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ανθελληνικό κόμμα, σιγοντάρει και το ΜέΡΑ25 με ανθελληνικές δηλώσεις που εξοργίζουν τους Έλληνες και δείχνει το πόσο εθνικά επικίνδυνα κόμματα είναι.

Το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις, αλλά και με αποφασιστικότητα για να εμποδίσει «την πρόσφατη έξαρση του Διακομματικού Μνημονιακού Εθνικισμού». Και ενημερώνουμε τον Βαρουφάκη ότι και ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί και αυτός με ψυχραιμία μέχρι στιγμής τις ανθελληνικές δηλώσεις του.

Ο Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει την στρατιωτικοποίηση, τα τείχη, την εθνική υστερία. Κόντρα στην εργαλειοποίηση ανθρώπων από ΕΕ&Ερντογάν. Ανθρωπιά παντού, άσυλο στους κατατρεγμένους, και ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΕ έως ότου οι Βρυξέλλες συμμορφωθούν με τον Δυτ. Ανθρωπισμό».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ένας ιός και μια αναμενόμενη αύξηση των μεταναστευτικών ροών ήταν αρκετά ώστε να κορυφωθεί η ξενοφοβία και να φτάσει στο ζενίθ η επιχείρηση των κυβερνώντων να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες». Προσθέτει ότι, ο φόβος των «άλλων», είτε είναι Κινέζοι είτε κατατρεγμένοι φυγάδες, εργαλειοποιείται ώστε ο λαός μας να μην μπορεί πλέον να διακρίνει τα πραγματικά αίτια της συνεχιζόμενης ασφυξίας του -που δεν είναι άλλη από τις πολιτικές λιτότητας της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού και το «ναι σε όλα» προς τους ισχυρούς.

Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει την στρατιωτικοποίηση, τα τείχη, την εθνική υστερία. Κόντρα στην εργαλειοποίηση ανθρώπων από ΕΕ&Ερντογάν. Ανθρωπιά παντού, άσυλο στους κατατρεγμένους, και ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΕ έως ότου οι Βρυξέλλες συμμορφωθούν με τον Δυτ. Ανθρωπισμό https://mera25.gr/o-diakommatikos-mnimoniakos-ethnikismos-enischyi-to-provlima-rizospastikos-diethnismos-i-moni-lysi/ 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου