Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Harley-Davidson Fat Boy: Κλείνει τα 30 χρόνια


Με μια υπέροχη, επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Fat Boy γιορτάζει τα 30 χρόνια του μοντέλου η Harley-Davidson. Δείτε περισσότερα…

Η Harley-Davidson Fat Boy κλείνει 30 χρόνια παραγωγής, αφού παρουσιάστηκε το 1990. Τι καλύτερο λοιπόν, από μια ειδική έκδοση του μοντέλου για τον εορτασμό της περίστασης; Ακριβώς… Τίποτα καλύτερο: Αυτή είναι η νέα, επετειακή Fat Boy, με τον Milwaukee Eight 114 κινητήρα.


Η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη σε μαύρο, με αρκετές μπρονζέ λεπτομέρειες και επιχρωμιωμένα σημεία. Στα καπάκια του κινητήρα, φέρει ειδικές επετειακές επιγραφές για τα 30 χρόνια, ενώ μαύρα είναι και το τιμόνι, το καπάκι του προβολέα και όλα τα χειριστήρια.


Εντυπωσιακοί είναι οι τροχοί του νέου επετειακού Fat Boy, οι οποίοι είναι χυτοί αλουμινένιοι δισκοειδείς ή μασίφμ αν προτιμάτε, σε μαύρο χρώμα, με «διαμανταρισμένη» περίμετρο. Aλλες μηχανολογικές αλλαγές δεν ανακοινώνονται για το μοντέλο.

Η μοτοσυκλέτα θα φτιαχτεί μόνο σε 2.500 κομμάτια, το καθένα αριθμημένο στο ρεζερβουάρ, για την επισφράγιση της αυθεντικότητας του. Πως σας φαίνεται; Εμείς θεωρούμε ότι πρόκειται για μια από τις πιο κομψές, καλόγουστες limited editions που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου