Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Δέν μαζεύονται οι Συριζαίοι Λιάκος : Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες



Για να μην αναρωτιέστε πώς γεμίσαμε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες και τώρα προσπαθεί να τα μαζέψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αυτοί μας κυβερνούσαν και καλό θα ήταν να τον ψάξει κάποιος μήπως έχει καμιά ΜΚΟ;;;;;

Διαβάζουμε στην omadaalithias.gr

Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και σύντροφος της πρώην Υπουργού Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνης Ζορμπά, έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις απόψεις του.

 Αυτή τη φορά, με ανάρτησή του στο Facebook, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες.

 Όπως έγραψε, αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσει η χώρα μας την πληθυσμιακή κατάρρευση.

"Εκείνο που θα πρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων."

Ο ηθικός πανικός και ο μιντιακός κουρνιαχτός που σημειώθηκε με το θάνατο του βρέφους των προσφύγων, είναι ένα από τα αναρίθμητα γεγονότα που συγκροτούν ούτε λίγο ούτε πολύ, ένα καθεστώς έναντι των προσφύγων, καθεστώς πολιτικό και νοοτροπιακό, για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού. Δείχνει όμως και μια επική μωρία.
Η Ελλάδα όπως και τα Βαλκάνια βρίσκονται απέναντι σε ένα πέταλο χωρών, από Αφρική έως Τουρκία, στο ...
Δείτε περισσότερα

329





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου