Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Οι σύντροφοι των ΜΚΟ κινητοποίησαν και τους αντιεξουσιαστές για τους μετανάστες τους έστειλαν στην Λέσβο



Για να μην έχετε καμία αμφιβολία ποιοι σύντροφοι κρύβονται πίσω από τις ΜΚΟ, και ποιους επηρεάζει η νόμιμη διαδικασία καταγραφής τους.

Οι καταλήψεις που έσπασαν στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες από την ΕΛΑΣ, ήταν γεμάτες μετανάστες που τους εκμεταλλεύονταν οικονομικά αντιεξουσιαστές με έλεγχο ΜΚΟ.

Μέτα τα πρωινά ελεγχόμενα από ΜΚΟ γεγονότα στην προκυμαία Μυτιλήνης, εχθές το βράδυ συγκεκριμένα λίγο μετά τις 23:00, μέλη παράνομων ΜΚΟ, μετανάστες, και αναρχικοί με πορεία βρέθηκαν στην Επάνω Σκάλα όπου διαμαρτύρονται για να δημιουργήσουν ένταση κατά των κατοίκων που αντιδρούν.

Καταστηματάρχες της περιοχής σε αναρτήσεις που ανέβασαν λένε ότι οι κακοποιοί αναρχικοί απειλούν να κάψουν τα καταστήματα τους, δημιουργώντας ένα κλίμα τρόμου για να σταματήσει ο έλεγχος των παράνομων ΜΚΟ και να συνεχίσει η εκμετάλλευση των μεταναστών από απατεώνες.

Όλα να τα περιμένεις από τους συντρόφους αντιεξουσιαστές και παράνομων ΜΚΟ, γιατί είχαν βρει την βολή τους με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που για τους δικούς της λόγους δεν ενοχλούσαν τους συντρόφους, και τώρα κινδυνεύουν με ποινές φυλάκισης όσοι κρύβονται από πίσω γιατί απλά δεν έχουν την ακροαριστερή προστασία Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου