Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Λαθρομετανάστες έκαναν πλιάτσικο στο νοσοκομείο Λέρου



«Έκαναν φτερά» 43 αναπηρικά αμαξίδια,  πλυντήρια, ψυγεία, καρδιογράφοι, υπερηχογράφοι, αλλά και χειρουργικά ψαλίδια από λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Λέρου.

Τα υλικά φυλάσσονταν στην αποθήκη του νοσοκομείου Λέρου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Κρατικού Θεραπευτηρίου-Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λέρου οι μετανάστες «απαλλοτρίωσαν» όλα τα υλικά, που δεν χρησιμοποιούνταν και είχαν συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένη αποθήκη για να εκποιηθούν.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου, εκλάπησαν «τραπέζια, κλιματιστικά, μεταλλικά έπιπλα, μηχανήματα διάφορα, κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια» με τους αρμόδιους να επισημαίνουν ότι «υπάρχει κίνδυνος από αιχμηρά αντικείμενα» λόγω του ότι έχουν κλαπεί, περιλαμβάνονται χειρουργικά ψαλίδια, ψαλίδια κοπής γαζών, σύριγγες, ψαλίδια κουρέματος, διάφορα κατσαβίδια και αλυσοπρίονο.

Οπως αναφέρει το pronews.gr μεταξύ των αντικειμένων που εκλάπησαν υπάρχουν 12 πλυντήρια, 41 κλιματιστικά, 36 κρεβάτια, 46 καθίσματα γραφείου και εργασίας, 13 θερμοσίφωνες, 23 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 24 εκτυπωτές, 25 οθόνες, 175 πυροσβεστήρες και 20 τηλεοράσεις.


Πηγή : omadaalithias.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου