Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Γελάει όλη η ΕΛ.ΑΣ. και όλη η Ελλάδα Τομεάρχης Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣΟ κόσμος το είχε τούμπανο και ο πρώην αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. και ο πρώην  αρχηγός του Λιμενικού δεν μπορούσαν να το κρύψουν προκαλώντας την κοινωνία.

Η ανοχή στο έγκλημα και στην τιμωρία των συντρόφων επιβραβεύονται, και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. πήρε μια θέση για εξοφληθούν τα γραμμάτια.


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για να γελάει ο κόσμος :

To Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, συγκροτήθηκε σε σώμα , η νέα Γραμματεία του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ και ανέδειξε το νέο 21μελές, Συντονιστικό της. 

Ως συντονιστής του Τμήματος, αναδείχθηκε ο σύντροφος ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Άρης, τέως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, με αναπληρωτές συντονιστές τους συντρόφους ΜΑΛΛΑΓΓΩΝΙΑΡΗ Γιώργο, ΒΟΥΛΤΣΙΟΥΔΗ Γιώργο και ΝΙΚΑ Μπάμπη για θέματα Αστυνομίας, το σύντροφο ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ Γιώργο, για θέματα Πυροσβεστικής και το σύντροφο ΡΑΠΤΗ Σταμάτη, τέως Αρχηγό Λιμενικού Σώματος, για θέματα Λιμενικού.

Το νέο Συντονιστικό αναλαμβάνει πλέον, από κοινού με όλα τα μέλη , το χρέος να προωθήσει και να επιτύχει τη μαζικοποίηση και την ποιοτική αναβάθμιση, της λειτουργίας του Τμήματος, που οι σύγχρονες συνθήκες απαιτούν , ώστε αφενός μεν να ορθωθεί ισχυρό ανάχωμα, στις μεθοδεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για επιβολή σκληρών αντιλαϊκών πολιτικών με γενικευμένη καταστολή , αφετέρου δε να συναρθρωθεί ηγεμονικός προγραμματικός λόγος, στη βάση του κειμένου πολιτικής απόφασης, με νέες ιδέες και προτάσεις που θα απευθύνονται στο σύνολο των στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου