Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Τον πήρανε χαμπάρι και τα μαζεύει ο Τσίπρας όσο αφορά τα καθεστωτικά σχέδια του


Εννοείται ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει τι είπε και πόσο το εννοούσε, αλλά επειδή είναι γνωστός πολιτικός απατεώνας, προσπάθησε μετά τις εύλογες αντιδράσεις να τα μαζέψει και να τα μπουρδουκλώσει.

Δείχνοντας το πόσο επικίνδυνος είναι είπε καθαρά, πώς εάν κάνει το λάθος ο Ελληνικός λαός και τον εκλέξει ακόμα μία φορά επιδιώκει, όταν αναλάβει την κυβέρνηση, να ελέγξει τους «κρίσιμους αρμούς της εξουσίας»

Η φράση αυτή του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει, όταν αναλάβει ξανά την κυβέρνηση, να ελέγξει τους «κρίσιμους αρμούς της εξουσίας» προκάλεσε έντονες συζητήσεις ακόμα και στην ίδια την κεντρική επιτροπή του κόμματος, καθώς άλλοι έσπευσαν να τον στηρίξουν και άλλοι κράτησαν σαφείς αποστάσεις ακούγοντας καθεστωτικές νοοτροπίες.

Βλέποντας τις αντιδράσεις εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας που δεν μπορεί να κρυφτεί από τις ακροαριστερές καθεστωτικές βλέψεις του, απάντησε δήθεν προσπαθώντας να μπερδέψει πολιτικούς και πολίτες που είχαν μείνει με ανοικτό το στόμα : «Έφτασαν στο σημείο από τον πανικό τους να μιλούν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά επειδή μίλησα για το κομματικό κράτος και την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, τη διαπλοκή που παραλάβαμε για το καθεστώς ασυδοσίας που παραλάβαμε στα ΜΜΕ». Και συνέχισε ο ανεκδιήγητος προσπαθώντας να καλύψει την καθεστωτική νοοτροπία του «παράλληλα, μιλάνε με θράσος σήμερα αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς αλλά και τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν ακριβώς τα ίδια».

Κατά τον κ. Τσίπρα, όσοι τον επικρίνουν τώρα «αναπαράγουν τις αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση με το που εξελέγησαν. Άλλαξαν τη νομοθεσία για να διορίσουν διοικητή στην ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, μιλάνε αυτοί που με το που έσπευσαν να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα που μόλις είχε αλλάξει για να αθωώσουν τα λευκά κολάρα... Πάει πολύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μιλούν για εξωθεσμική συμπεριφορά» επισήμανε πανικόβλητος ξέροντας ότι τον έχουν πάρει  χαμπάρι πόσο επικίνδυνος και ανεύθυνος είναι για την χώρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου