Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Αντί να ζητήσει συγνώμη που σπίλωσε ανθρώπους ξεφτιλίζεται εκμεταλλευόμενος ότι δεν θα τον κυνηγήσουν


Δεν πρέπει να έχει υπάρξει χειρότερο και επικίνδυνο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στην ιστορία του Ελληνικού κράτους. Δεν πρέπει να έχουν υπάρξει χειρότερα πολιτικά στελέχη κόμματος όπως τα ακροαριστερά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκρίνονται μόνο με τα στελέχη ακροδεξιών και ακροαριστερών κομμάτων εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτός του Παπαγγελόπουλου που τρέμει εδώ και μήνες, τρέμουν και αυτά, ήρθε και η ώρα του Αλέξη Τσίπρα που όπως φαίνεται έδωσε την εντολή για να σπιλώσουν και να ξεφτιλίσουν υπολήψεις και πολιτικούς αντιπάλους. 

Η σκευωρία φαίνεται και από την στάση των προστατευόμενων μαρτύρων που τρέμουν την φυσική τους παρουσία στην επιτροπή, γιατί εκεί θα βρεθούν μπροστά στις ευθύνες τους και έχουν υποχρεώσει τον ΣΥΡΙΖΑ που τους έβαλε να τους προστατέψει.

Νόμιζαν ότι εάν δεν παρευρεθούν στην επιτροπή για να καταθέσουν δεν τρέχει τίποτα και φρόντισαν με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εξαφανιστούν ισχυριζόμενοι δήθεν πως αν καταθέσουν χωρίς την «κουκούλα» θα κινδυνέψει η οικογένεια τους. Φτηνές Συριζαίικες δικαιολογίες.

Εννοείται ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες κινδυνεύουν αλλά από αυτούς που τους έβαλαν να πουν τα ψέματα για να σπιλώσουν και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους σκευωρούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά και οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι μέρος του άθλιου σχεδίου που εκπόνησε ο Παπαγγελόπουλος κατά εντολή Αλέξη Τσίπρα και εκτέλεσαν επίορκοι κρατικοί λειτουργοί που και αυτοί μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και τους προστατευόμενους μάρτυρες πρέπει να αντιμετωπίσουν ποινικές ευθύνες.

Περιμένουμε την κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων που δεν θα ξέρει κανένας πώς που και ποιοι καταθέτουν και καλό θα ήταν να πουν όσα τους είπανε να πουν και ποιος για να γλιτώσουν τα χειρότερα στην δικαιοσύνη.

Είναι θέμα χρόνου ο Αλέξης Τσίπρας ξέροντας ότι τελειώνουν οι ημέρες του ώς αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, να θυσιάσει την "Ιφιγένεια" η "Ρασπούτιν" Δ. Παπαγγελόπουλο, για να κερδίσει χρόνο.

Οι πολίτες ξέρουν και έχουν καταλάβει, πεποίθηση τους είναι πως η υπόθεση Novartis ήταν τελικά μια συνωμοσία των τότε κυβερνώντων, και όσοι εμπλέκονται πρέπει να τιμωρηθούν.

Μην ξεχνάτε τα θύματα που σπιλώθηκαν, θα ζητήσουν την δικαίωση τους και θα σύρουν θα ξεφτιλίσουν και θα αποκαλύψουν όλους τους σκευωρούς και δήθεν μάρτυρες, οδηγώντας τους στην δικαιοσύνη. Θα ζητούν την πλήρη διαλεύκανση της συνωμοσίας και την απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσους αποδεδειγμένα ενεπλάκησαν.

Αν η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μονίμως στριμωγμένη στα σκοινιά στην υπόθεση Novartis, ενδεχομένως σε δύσκολη θέση να βρεθεί και η κυβέρνηση αν αποδειχθεί εμπλοκή και του Α.Τσίπρα στην συνωμοσία.

Για εμένα η παραπομπή και του τέως πρωθυπουργού στο Ειδικό Δικαστήριο πρέπει να θεωρείται δεδομένη εάν προκύψουν αδιάσειστα στοιχεία, και η κυβέρνηση δεν πρέπει να τα αγνοήσει, επιμένοντας στην αρχική της θέση γιατί ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύεται γιατί είναι ανήθικος, αυτή την στάση της κυβέρνησης και κάνει τον άφοβο κόκκορα αντί να κάνει την κότα που του ταιριάζει.

Καιρός να βγεί η κουκούλα όλων αυτών που αναμείχθηκαν στην μεγαλύτερη σκευωρία της Μεταπολίτευσης και να γίνει μάθημα η τιμωρία τους για τους επόμενους που θα το τολμήσουν.


Κώστας Βουκελάτος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου