Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Συνελήφθησαν οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ρυπάνει την Αθήνα



Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-ota.gr, συνελήφθησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αναρτούσαν αφίσες σε δρόμους της Αττικής ρυπαίνοντας. 

Οι αφισοκολλητές συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την επιστολή του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με την οποία ζήτησε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, σχετικά με παράνομη αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής εν όψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-ota.gr, νωρίτερα στην Λεωφόρο Συγγρού,  συνελήφθησαν απο τις Αρχές άτομα που αναρτούσαν αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Ο Γιώργος Πατούλης είχε προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την παράνομη αφισοκόλληση στους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου εν όψει της ομιλίας Τσίπρα.

Είχα την πεποίθηση πως θα υπήρχε φιλότιμο και θα αφαιρούσαν τις αφίσες μόνοι τους. Δυστυχώς έκανα λάθος. Συνεργεία της #Περιφέρεια_Αττικής αφαιρούν την παράνομη αφισοκόλληση ώστε να προστατέψουμε πάνω από όλα την ασφάλεια των οδηγών.
Το σημαντικό είναι να έχεις πολιτισμό μέσα σου και να παραδέχεσαι το λάθος σου έστω και καθυστερημένα. Ούτε αυτό όμως.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενούς μας που ακόμα και Σάββατο προστατεύουν την Αττική μας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου