Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Κοντονής: Επιβαρυντικά τα στοιχεία για τον Παπαγγελόπουλο



Ο Σταύρος Κοντονής στην εκπομπή «Δέκα» της ΕΡΤ, δήλωσε καθαρά ότι προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του πρώην Υπουργού από τις καταθέσεις των 4 εισαγγελέων στην προανακριτική επιτροπή. 

«Είναι σοβαρές καταθέσεις και από ότι έχουμε διαβάσει εμπεριέχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Ο ίδιος το έχει αρνηθεί. Έχει πει ότι όλα αυτά είναι αναληθή. Το λέω αυτό γιατί εδώ στην εκπομπή δεν είναι δικαστήριο».

Αναφέρθηκε και στο αίτημα του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, την πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου λέγοντας ότι αυτό «Αυτό είναι πολύ σοβαρό».

Ο πρώην υπουργός έκανε και μία πρόταση για την εξέταση των κουκουλοφόρων μαρτύρων υποστηρίζοντας ότι η εξέταση θα μπορούσε να γίνει παρουσία δικαστικού λειτουργού σε ένα χώρο και η κατάθεσή του θα ακούγεται, θα μεταδίδεται και θα υποβάλλονται ερωτήσεις.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου