Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Κακοποιοί αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αστυνομικό και αναγκάστηκε να βγάλει όπλο για εκφοβισμό



Κακοποιοί αντιεξουσιαστές συνεχίζουν να παραμένουν μέσα στην ΑΣΟΕΕ και να τρομοκρατούν, να κτυπούν και να κινδυνεύουν φοιτητές.

Υποτίθεται ότι τα πανεπιστήμια είχαν καθαρίσει και δεν υπήρχαν κακοποιοί αντιεξουσιαστές.

Αστυνομικός ευτυχώς καλά εκπαιδευμένος, δέχθηκε την επίθεση κατά της ζωής τους απο κακοποιούς αντιεξουσιαστές και αναγκάστηκε για να προστατευτεί να βγάλει το υπηρεσιακό του όπλο. Οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές τον προκαλούσαν να πυροβολήσει και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τους επιτιθέμενους, οι οποίοι στην συνέχεια του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν πάρα πολύ άγρια.

Το περιστατικό που έλαβε χώρα αργά το μεσημέρι, αποτυπώθηκε σε βίντεο το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Contra. Οι δράστες αρχικά τον χτύπησαν και στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές στη μηχανή του.



Στο video φαίνεται ότι κακοποιά στοιχεία απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο κάνουν πάρτι καθημερινά μέσα στα πανεπιστήμια με κίνδυνο της ζωής των φοιτητών και όποιος δεν τους αρέσει μπαίνει στο στόχαστρο και ξυλοκοπείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, που ερεύνησε τις καταγγελίες, διαπιστώθηκε ότι ένας ειδικός φρουρός, από τους πρόσφατα προσληφθέντες, πήγε στην ΑΣΟΕΕ φορώντας πολιτικό μπουφάν πάνω από τη στολή του, προκειμένου να παραλάβει τη φίλη του που είναι φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Κάποιοι κακοποιοί αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν παράνομα μέσα στο χώρο αντιλήφθηκαν ότι ήταν αστυνομικός και του επιτέθηκαν. Του πήραν το κράνος και τον χτύπησαν και εκείνος έβγαλε το όπλο του για εκφοβισμό. Η σκηνή αυτή καταγράφηκε σε βίντεο.  

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Για το περιστατικό η ΓΑΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.

Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από (30) περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.

Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση.

Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.


Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου