Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Θράσος ΣΥΡΙΖΑ τους ξεσκέπασε ο μάρτυρας τους και κάνουν ότι δεν άκουσαν


Ο προστατευόμενος μάρτυρας Σαράφης γνωρίζοντας ότι τον περιμένουν ποινικές ευθύνες τα παίρνει όλα πίσω, για τον ΣΥΡΙΖΑ η προπαγάνδα καλά κρατάει και μέσα στον πανικό τους λένε ότι ο στημένος μάρτυρας τους «επιβεβαιώνει όλα όσα έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς».

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο στημένος προστατευόμενος μάρτυρας του ΣΥΡΙΖΑ είπε καθαρά ότι : «Δεν γνωρίζω τίποτα για πολιτικά πρόσωπα, είναι πιθανολογήσεις όλα όσα έλεγα» και εννοούσε τον χρηματισμό πολιτικών προσώπων όπως τον είχε δασκαλέψει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο «Σαράφης» τα πήρε όλα πίσω σε σχέση με όσα είχε καταθέσει παλαιότερα, αφού όπως παραδέχθηκε ότι «δεν έχει κανένα στοιχείο για το ότι έφτασαν χρήματα σε πολιτικούς».

Και μάλιστα εξαιρεί από την υπόθεση Novartis τους Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Γιάννη Στουρνάρα.

Για τον Αντώνη Σαμαρά ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κανένα απολύτως στοιχείο. Σας είπα είναι πιθανολόγηση». Παράλληλα εξαίρεσε από όλη την υπόθεση Novartis τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Γιάννη Στουρνάρα, στους οποίους δεν έχει τίποτα να προσάψει, ενώ για τον Αδωνι Γεωργιαδη είπε πως «πέρα από τυχόν εύνοια κατά την εκτίμησή του, δεν έχει κανένα στοιχείο για χρηματισμό του.

«Κανένα απολύτως στοιχείο» δεν έχω ούτε για Μάριο Σαλμά, Γιώργο Κουτρουμάνη, Ανδρέα Λυκουρέτζο, Παναγιώτη Πικραμένο, Ευάγγελο Βενιζέλο» φέρεται να πρόσθεσε.

Οσο για το έγγραφο ότι ήταν μάρτυρας και στο FBI υποστήριξε ότι είναι ανακριβές.

Επίσης, ο «Μάξιμος Σαράφης» δεν δέχεται να εξεταστεί με κανέναν κατ’ αντιπαράσταση και όλοι καταλάβαμε γιατί!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου