Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Κωλοτούμπες Παπαχριστόπουλου άλλα είπε το πρωί για Νίκο Παππά άλλα το απόγευμα



Τι είχε πει ο Παπαχριστόπουλος το πρωί : "Εγώ δεν θα το έκλεινα το ραντεβού στο Μαξίμου, αλλά κάπου έξω", είχε δηλώσει νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, αναφερόμενος στην καταγγελία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, για συνάντηση που είχε οργανωθεί στις 10 Μαρτίου του 2016 στο γραφείο του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τη διευθέτηση διαφορών του με τον εκδότη κ. Φιλιππάκη.

"Σε καμία περίπτωση ο κ. Μιωνής δεν μπέρδεψε τον Νίκο Παππά, ο Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση… Στο γραφείο του Νίκου του Παππά έγινε η συνάντηση. Ο Νίκος πνιγόταν εκείνη την εποχή, λέει εντάξει ρε παιδιά να τα βρείτε να τελειώνει αυτή η ιστορία". Ο Παπαχριστόπουλος άφησε αιχμές κατά του κ. Μιωνή σημειώνοντας ότι "κατά περίεργο ο κ. Μιωνή τρόπο θυμήθηκε αυτό το ραντεβού δύο μέρες μετά, την ημέρα που είναι στη δημοσιότητα και έχει κάνει και μήνυση".

Και ενώ έχει βουίξει ο κόσμος, κοροιδεύοντας ο Παπαχριστόπουλος τον εαυτό του και τους Έλληνες πολίτες είπε πώς "δεν έχουν ούτε ένα στοιχείο για τον Παπαγγελόπουλο" και αναρωτήθηκε "τι λόγο είχε ο Παπαγγελόπουλος, μόνος του, χωρίς να έχει κάλυψη από κάποιον να στήσει όλη αυτή την ιστορία. Δεν μπορεί από μόνος του να έχει στήσει μία σκευωρία". 

Προκάλεσε δε με θράσος τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ "αν έχουν τα άντερα φωτογραφήστε τον τότε πρωθυπουργό. Αλλά δεν τολμάνε" 

Στο βήμα της βουλής αποφάσισε να κάνει την κωλοτούμπα του προφανώς γιατί του έβαλαν χέρι και επιχείρησε να ανασκευάσει τα όσα είχε πει ο ίδιος το πρωί για τον Νίκο Παππά αναφορικά με την συνάντηση του με τον Σάμπυ Μιωνή στο, επιχείρησε από το βήμα της Βουλής ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Και ενώ είχε αφήσει αιχμές κατά του Νίκου Παππά δηλώνοντας ότι εκείνος δεν θα έκλεινε ραντεβού με τον Σάμπυ Μιωνή στο Μαξίμου. Τώρα και με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη για την αφωνία του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα, κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει να επιτίθεται κατά του Νίκου Παππά καθώς όπως είπε εκείνος δεν έκρυψε ότι ήταν στην συνάντηση.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου