Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Αμετανόητοι και προκλητικοί οι δράστες του ξυλοδαρμού μαθητή στον Βύρωνα

φωτό απο το site VyronasNews


Προκλητικοί λειτουργώντας σαν συμμορία σκληρών κακοποιών οι δράστες αμετανόητοι, απειλούν και χλευάζουν δικαιοσύνη και αστυνομία.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού προκλητικοί παρουσιάζονται στη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram αμετανόητοι και μάλιστα χρησιμοποιούν υβριστικό λεξιλόγιο θέλοντας να δείξουν ότι καταφέρνουν να παραμείνουν απτόητοι παρά τον σάλο που έχει προκληθεί και τις ενδεχόμενες ποινικές κυρώσεις που τους περιμένουν.

 Η φωτογραφία ανέβηκε πρώτα στο τοπικό ενημερωτικό site VyronasNews και αμέσως δέχθηκαν μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο από fake accounts στο Facebook, όπου ζητούσαν επιτακτικά να κατέβει η επίμαχη φωτογραφία.

Ανάμεσα στους φερόμενους δράστες είναι και δυο μαθητές του Γυμνασίου, μητέρα των οποίων είναι μια καθηγήτρια που διδάσκει στο ίδιο σχολείο.

«Ήταν τέτοια η αγριότητα των χτυπημάτων που ακόμη και οι γιατροί που εξέτασαν τον μαθητή έμειναν άναυδοι» λέει ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Καλαϊτζίδης.

«Φανταστείτε ότι κάτω από το αριστερό του μάτι έχει μια φρικτή ουλή που έγινε μάλλον με κλειδί, όπως εκτιμούν οι γιατροί», συμπληρώνει ο δικηγόρος.

Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης του τοπικού site VyronasNews Μιχάλης Καλαμπαλίκης, ο οποίος παρευρέθη στη χθεσινή γενική συνέλευση γονέων στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα, απειλήθηκε από γονείς να μην ανεβάσει στιγμιότυπα, διότι διαφορετικά του διαμήνυσαν ότι «θα τον θάψουν κάτω από τη γη!»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου