Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Υποκεινούμενα τα επεισόδια στην Λέσβο από βρώμικα κυκλώματα και ΜΚΟ



Το ανοίξαμε και σας περιμένουμε του ΣΥΡΙΖΑ, και των συντρόφων του με τις ΜΚΟ πριν από πέντε χρόνια, το πληρώνει άσχημα η χώρα μας και ειδικά τα νησιά μας, εκεί όπου έρχονται ακόμα ανεξέλεγκτα λαθρομετανάστες.

Υποκεινούμενα τα επεισόδια στην Λέσβο με κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες δημιουργώντας έντασής.

Το κλίμα γίνεται χειρότερο γιατί δεν μπορεί η σημερινή κυβέρνηση να ελέγξει την κατάσταση και τον περίεργο ρόλο των ΜΚΟ.

Δύσκολη νύχτα και τεταμένη κατάσταση στη Μόρια της Λέσβου καθώς οι κάτοικοι βρίσκονται σε αναβρασμό λόγω των λαθρομεταναστών.

Εχθές έγιναν σοβαρά επεισόδια στην Λέσβο από λαθρομετανάστες όπου έγιναν 13 προσαγωγές και άλλες 27 το απόγευμα, 40 το σύνολο.

Η φωτιά που έβαλαν οι λαθρομετανάστες, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, έβγαλε τους κατοίκους στον δρόμο. Η φωτιά σβήστηκε τα μεσάνυχτα, με μαρτυρίες κατοίκων να λένε πως εκεί έμεναν παράτυποι μετανάστες. 

300 Αφγανοί στην πλειονότητά τους αιτούντες άσυλο, επιστρέφοντας από τις διαδηλώσεις που έκαναν, αποπειράθηκαν να περάσουν μέσα από το χωριό για να φτάσουν στον καταυλισμό τους και αυτό αναστάτωσε τους κατοίκους περισσότερο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου