Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τσίπρας θρασύτατος προσπάθησε να εξαφανίσει τους μάρτυρες δεν του βγήκε και κάνει τον κόκκορα



Με μεγάλο θράσος ο ένοχος όπως τον κρίνει η πλειοψηφία των Ελλήνων Αλέξης Τσίπρας έχοντας στήσει μια υπόθεση για να φυλακίσει πολιτικούς αντιπάλους του, όπως κάνει ο κάθε πιστός ακροαριστερός καθεστωτικός, βγαίνει και κάνει ότι δεν φοβάται.

Σε μια συγκέντρωση κλειστό στάδιο του Τάε Κβον Ντο, λέγοντας τα γνωστά ψέματα κάνοντας τον επιτυχημένο και προσπαθώντας να καλύψει την αποτυχία του, έκανε τον απολογισμό της επτάμηνης διακυβέρνησης Μητσοτάκη προσπαθώντας να παραπλανήσει όσους τον ακούν και τον πιστεύουν ακόμα.

Ο απόλυτα διαεφθαρμένος και διαπλεκόμενος Αλέξης Τσίπρας που δεν κατάφερε να αλώσει το κράτος και να εδραιώσει το καθεστώς του τόλμησε να πεί για την κυβέρνηση Μητσοτάκη : «Μέσα σε εφτά μόλις μήνες ζήσαμε, είδαμε, μάθαμε τι σημαίνει κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και μας ξαναγυρίζουν με μεγάλη ταχύτητα πίσω, στις αιτίες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Στο κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Στην εθνική και κοινωνική ανασφάλεια. Στην οικονομική στασιμότητα. Σε μια ανάπτυξη που αφορά μόνο τους ισχυρούς και όχι τη κοινωνική πλειοψηφία. Και σε μια κοινωνία διακρίσεων, συντηρητικής οπισθοδρόμησης και συρρίκνωσης των δικαιωμάτων».

Για τα παραπάνω τον ξέρει όλη η Ελλάδα ότι θα κάνει το άσπρο μαύρο αλλά το μεγαλύτερο θράσος του ήταν η αναφορά του στη Novartis και την Προανακριτική που είχε το θράσος να αναρωτηθεί :

«Γιατί επιχειρούν αυτή τη πρωτοφανή στη μεταπολίτευση απόπειρα να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα και τους κατήγορους σε κατηγορούμενους, ενόσω η δικαιοσύνη ακόμη διερευνά το σκάνδαλο; Γιατί απειλούν δικαστές και μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος;». Κι έδωσε την  απάντηση:
«Μα γιατί φοβούνται την έρευνα, φοβούνται την ίδια τη δικαιοσύνη, φοβούνται την ίδια την αλήθεια. Και κηρύττουν τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δε κουκούλωσε την υπόθεση αυτή. Αλλά έδωσε τη δυνατότητα στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη χωρίς φόβο να τη διερευνήσει».

Αυτό το είπε αυτός που μαζί με τους συνεργούς του προσπάθησε να εξαφανίσει τους μάρτυρες για να μην καταθέσουν και βγεί η αλήθεια και η εμπλοκή του στην φόρα, προκάλεσε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον παραπέμψει στο Ειδικό Δικαστήριο κάνοντας ότι δεν φοβάται:

«Σήμερα λοιπόν μέσα στον πανικό τους έφτασαν στο σημείο να λένε ότι πρέπει να καταδικαστούμε εμείς, σε ισόβια για εσχάτη προδοσία. Αυτή την εξαιρετική χάρη την επιφυλάσσουν για μένα. Και το επαναλαμβάνει διαρκώς ο έμπιστος αντιπρόεδρος του κ.  Μητσοτάκη, ένα από τα πρόσωπα που ερευνά η Δικαιοσύνη. Εδώ είμαι, τους απαντώ. Κοπιάστε.  Αν έχετε τα κότσια μην προσπαθείτε να τρομοκρατείτε τους ανθρώπους που σήκωσαν ανάστημα για να υπερασπιστούν το δημόσιο συμφέρον. Μη στήνετε πραξικοπήματα της συμφοράς, που καταλήγουν σε φιάσκο και γελοιοποίηση. Αν έχετε τα κότσια κύριε Μητσοτάκη εδώ είμαι. Στη διάθεσή σας.  Και σας προκαλώ, να πάτε την εκτροπή μέχρι τέλους. Να τολμήσετε να οδηγήσετε εμένα σε ειδικό δικαστήριο, αν έχετε τα κότσια.  Αν δεν τα έχετε, σταματήστε να γελοιοποιείτε και να βιάζετε τους θεσμούς. Σταματήστε αυτήν την άθλια καραμέλα της σκευωρίας. Και αφήστε επιτέλους τη δικαιοσύνη απερίσπαστη να διερευνήσει το σκάνδαλο της Novartis».

Αυτή η εικόνα του τελειωμένου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα, γιατί τον τελειώνουν οι σύντροφοι του όπως δείχνουν τα πράγματα, έδειξε και πάλι στην κοινωνία το πόσο άθλια επικίνδυνος είναι που νομίζει ότι μπορεί να διαπράττει οποιαδήποτε διαπλοκή και διαφθορά ατιμώρητος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου