Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Λύγισε τον υπουργό μια γλυκιά κακοποιημένη σκυλίτσα! Ενισχύεται η προστασία των ζώων συντροφιάς



Έρχονται αλλαγές στην προστασία των ζώων συντροφιάς από τον υφυπουργό εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο.

Η υπόσχεση του πρωθυπουργού για την μεταφορά των σχετικών αρμοδιοτήτων από το υπουργείο Γεωργίας στο υπουργείο Εσωτερικών και την δημιουργία νέου νομοθετικού πλαισίου για τα αδέσποτα και τα ζώα συντροφιάς θα υλοποιηθεί άμεσα.

Η συνάντηση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας με τον κ. Λιβάνιο πήγε καλά και η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου- ενθουσιασμένη- ανάρτησε μια φωτογραφία του υφυπουργού με την Λολίτα.



Όπως έγραψε στο facebook:

Ήμουν κι εγώ εκεί μαζί με τη Λολίτα, ένα από τα σκυλιά μου που είναι υιοθετημένο από παράνομο εκτροφέα που την κακοποιούσε. Νομίζω ότι η εικόνα με τον Θοδωρή Λιβάνιο τα λέει όλα.
Αναμένουμε να πάει η αρμοδιότητα στο υπουργείο Εσωτερικών, να ξεκινήσει η δημιουργία του νέου νομοσχεδίου και να γίνει το καλύτερο δυνατό για τα πλάσματα δίχως φωνή.

Σταματίνα Σταματάκου
την Τρίτη
Όταν έκανα την ερώτηση στη ΔΕΘ για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι το ζήτημα θα πάει στο υπουργείο Εσωτερικών και ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου νομοθετικού πλαισίου.
Σήμερα έγινε η πρώτη συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, και την Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. Ήμουν κι εγώ εκεί μαζί με τη Λολίτα, ένα από τα σκυλιά μου που είναι υιοθετημένο από παράνομο εκτροφέα που την κακοποιούσε. Νομίζω ότι η εικόνα με τον Θοδωρή Λιβάνιο τα λέει όλα.
Αναμένουμε να πάει η αρμοδιότητα στο υπουργείο Εσωτερικών, να ξεκινήσει η δημιουργία του νέου νομοσχεδίου και να γίνει το καλύτερο δυνατό για τα πλάσματα δίχως φωνή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου