Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Βυθίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, είναι θέμα χρόνου η αμφισβήτηση του και η αλλαγή αρχηγού


Δύσκολες ώρες περνά ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα δημοσκοπικά μαντάτα δεν είναι καθόλα ενθαρρυντικά για τον Τσίπρα. 

Τα ευρήματα των ερευνών κοινής γνώμης που διαθέτει το επιτελείο Τσίπρα δείχνουν ότι τα πράγματα είναι άσχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν τραβάει γιατί έχει αποτυπωθεί στην κοινή γνώμη ως παθολογικός ψεύτης και δεν μπορεί κανένας να τον ακούσει και να τον πάρει στα σοβαρά. Σε ορισμένες περιοχές μάλιστα η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να τεθεί σε αμφιβολία η αρχηγία στο συνέδριο και να έχουμε εξελίξεις εκλογής νέου αρχηγού.

Στο πλαίσιο αυτό πρωτοκλασάτα στελέχη έχουν κινητοποιηθεί και ήδη πραγματοποιούν επισκέψεις με στόχο την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπου προσπαθούν να μαζευτούν δεν κατα΄φερνουν να ξεπεράσουν τα δέκα άτομα. 

Οι κακές δημοσκοπήσεις, οι οποίες καταγράφουν τη διαφορά μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ να μεγαλώνει έχουν προβληματίσει τον Τσίπρα, που παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πηγαίνει ανέλπιστα για τον ΣΥΡΙΖΑ καλά.

Ο πανικός του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται από το ότι προσπαθεί να κρατήσει το κοινό του και τα στελέχη του διαδίδοντας ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές, άλλο ένα ψέμα και μια ακροαριστερή προπαγάνδα που μόνο αλήθεια δεν είναι. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου