Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Καρέ καρέ η δολοφονία του 41χρονου στο φανοποιείο στην Πάτρα




Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας 41χρονος πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων 40χρονου γείτονα, με τον οποίον είχαν χρόνια διαφορές. Μετά από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. 

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Όταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου.

Τότε, ακούστηκε ένας νέος πυροβολισμός και ο 41χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Απομακρύνθηκε από το σημείο που δέχτηκε τα πυρά και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 40χρονου φανοποιού, Άγγελο Στεργιόπουλο, ο 41χρονος από το καλοκαίρι του 2019 είχε αναπτύξει μια εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε με απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τον 41χρονο στο Σούλι. Στον συλληφθέντα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι. Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου