Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Πυροβολισμοί και σύλληψη 3 Αλβανών κακοποιών στην Κόρινθο



Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έφερε τη σύλληψη τριών αδίστακτων Αλβανών κακοποιών που είχαν διαπράξει ληστείες σε Καλαμάτα, Πάργα κ.α., και πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αρχαία Κόρινθο .

Το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που είχε ακολουθήσει τα ίχνη των σκληρών Αλβανών κακοποιών από τη Μακεδόνία επιχείρησε να τους συλλάβει στην Αρχαία Κόρινθο.

Όταν αυτοί αντιλήφθηκαν πως είναι μπλοκαρισμένοι, έβγαλαν τα όπλα τους και άρχισαν τα πυροβολούν αδίστακτα κατά των αστυνομικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

08-02-2020 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Αρχαία Κόρινθο, συνελήφθησαν τρεις επικίνδυνοι ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες.

Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες.

Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Μέσα στο όχημα των δραστών εντοπίστηκε ένα καλάσνικοφ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί ανήκουν στη συμμορία που είχε κάνει τη μεγάλη ληστεία σε τράπεζα, στην Καλαμάτα, τον περασμένο Αύγουστο αλλά και στην Πάργα, όπου και στις δύο περιπτώσεις δεν είχαν διστάσει να ανοίξουν πυρ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου