Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Οι Σύριοι πατέρας και ξάδελφος βίαζαν παραφύση το 11 μηνών παιδάκι



Υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ακουγόταν πολύ συχνά κλάμα του μωρού

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία, είχε υποστεί σeξουαλική κακοποίηση και παραφύση σοκάρει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας του παιδιού και ο ξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι της οικογένειας, όταν έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι, προσήχθησαν και ανακρίνονται.

Μάλιστα, μετά τη διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο, ελήφθη και από τους δύο γενετικό υλικό προκειμένου να γίνει εξέταση DNA.

Ο ιατροδικαστής κ. Μπουζάνης, που διενήργησε τη νεκροτομή στο άτυχο κοριτσάκι αποκάλυψε ότι βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά.

Η μητέρα του βρέφους, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και του έκανε συχνά κλύσμα. «Το μωρό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχο, δεν έτρωγε καθόλου και αποφάσισα να του κάνω κλύσμα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό» ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η οικογένεια των Σύρων διαμένει σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Από προχθές φιλοξενείτο στο σπίτι ακόμη ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, (ο άνδρας είναι μακρινός εξάδελφος του πατέρα), που είχαν έλθει από τη Θεσσαλονίκη.

Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.




5 σχόλια :

  1. Είναι ντροπή σας να βάζετε τέτοιο τίτλο σε αυτό το άρθρο πριν αποφανθουν οι αρμόδιοι αστυνομίκοι στο τμήμα ανήλικων οι οποίοι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους αλλά και πριν αποφανθεί ο εισαγγελέας ανήλικων για το θέμα αυτό

    Πριν από λίγο αφέθηκαν ελεύθεροι διότι το τελικό πόρισμα του γιατροδικαστη απόρριπτει το βιασμού και σας χάλασε τα σχέδια σας που έχετε στόχο να μαύρονεται την φήμη των συρων γονιών

    Να είστε έτοιμοι λοιπόν για αγωγή αν δεν ζητήσετε συγγνώμη εντός 24αρων ωρών στην ίδια ιστοσελίδα

    Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εμφανίζεται το όνομα σας όταν απειλείται με αγωγές και όχι ανώνυμα να κρύβεστε και να λέτε ότι θέλετε! Θα μάθουμε ποιος είσαστε από το ηλεκτρονικό έγκλημα και θα σας αναλάβει ο δικηγόρος μας! Εάν γνωρίζεται ελληνικά αναφέρουμε αυτά που είπε ο ιατροδικαστής δεν τα βγάλαμε από το μυαλό μας τον ιατροδικαστή να εγκαλέσετε επώνυμα και όχι να κρύβεστε πίσω από ανωνυμίες θα σας βρούμε για να σταματήσετε να απειλείτε ανώνυμα!!

      Διαγραφή
    2. Και το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων που μετέδωσε τις πρώτες πληροφορίες και τις αναδημοσιεύσαμε άντε να τελειώνουμε με τον κάθε ανώνυμο!!

      Διαγραφή
    3. https://www.newsbeast.gr/society/arthro/6026799/sexoyaliki-kakopoiisi-vrefoys-echei-lifthei-genetiko-yliko-gia-dna-apo-ton-patera-kai-ton-xaderfo

      Διαγραφή