Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Άθλια συμπεριφορά μαθητή των ΕΠΑΛ που τραμπουκίζει την καθηγήτρια του



Ένα απίστευτο βίντεο, που προκαλεί τουλάχιστον οργή σε όλη την κοινωνία, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Σε αυτό video, καταγράφεται ένας μαθητής του ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» άγρια την καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία.

Ο μαθητής, έχοντας πολύ επιθετικό και βίαιο τρόπο, απειλεί την καθηγήτρια, ενώ ένας άλλος μαθητής «παίζει» ακριβώς πίσω της κοροιδεύοντας την.

Η καθηγήτρια, επαγγελματίας παρά την άθλια συμπεριφορά του μαθητή παραμένει ψύχραιμη μέχρι το τέλος του βίντεο.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως βλέποντας το video, ζήτησε την διερεύνηση του περιστατικού δηλώνοντας : «Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας, διερευνάται ήδη αρμοδίως, ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».




1 σχόλια :

  1. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΛ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή