Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κάμερα κατέγραψε τους τρομοκράτες αντιεξουσιαστές που πυρπόλησαν τα ΙΧ


Στη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων καταστράφηκαν ολοσχερώς συνολικά 38 οχήματα, ενώ. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έχει αποτυπώσει τρεις μαυροφορεμένους τρομοκράτες να τοποθετούν στουπιά εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό αλλά και αυτοσχέδιες μολότοφ, με προσανάμματα τζακιού κάτω από τρία οχήματα. Στη συνέχεια τα πυροδοτούν με βεγγαλικά.

Στο εμπρηστικό μπαράζ που ξεκίνησε από τους τρομοκράτες αντιεξουσιααστές την περασμένη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου συνολικά 38 οχήματα έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. 

Την εκτίμηση ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα προβεί σύντομα σε συλλήψεις για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε ΙΧ που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες προέβη ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος : «Θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι δεν υπάρχει αστυνομία. Αστυνομία υπάρχει. Οι νέοι συνάδελφοι ΔΙ.ΑΣ. περιπολούν, και η νέα ομάδα, η Δράση, 200 συνάδελφοι, σύντομα θα τους δούμε κι αυτούς στις γειτονιές» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα έκανε λόγο για σπασμωδικές κινήσεις επειδή οι αντιεξουσιαστές «είναι στα τελευταία τους, τα Εξάρχεια έχουν τελειώσει γι’ αυτούς» «Γι’ αυτό το λόγο καίνε την περιουσία ανύποπτων πολιτών», συμπλήρωσε.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου